İnşaat Müşteri Listesi ile ilgili Yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 / excel 2007
Öncelikle Arkadaşlar Aranızda Yeni Olduğumu Belirteyim Araştırmalarım Sonucu Türkiyedeki Excel Forumlarının En Büyüğü Bu Site Galiba.Etse Etse Bana Yardımı Buradaki Arkadaşlar Eder Dedim.Ben İnşaat Firmasıyla İlgili Bir Müşteri Listesi Çıkartmak İstiyorum Kısaca Açıklayacak Olursam Diyelim ki Damla Apartmanı nın Müşterileri Oluşturmak istiyorum Her Birine Bir Sayfa Ayırmak Müşteri Bilgisini Eklemek İstiyorum işin Bu Kısmında Sorun Yok Fakat Birden Çok Apartman Olunca Ve Her Birinde Ayrı Blok Olunca Her Birine Ayrı Bir Safya Oluşturmak Ve Takip Etmek Çok Zor Oluyor Bu Konuda Nasıl Bir Kısa Yol İzleriz Veya Daha Önce Buna Benzer Bir Şablon Oluşturan Arkadaş Oldumu Yardım Ederseniz Çok Minnettar Kalırım.Şimdiden Sağolun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14.03.2019
Öncelikle şunu belirtmeliyim; Yazındaki bütün kelimelerin ilk harfleri neden büyük harf anlayamadım. Sorunuza gelince ; Çok havada kalmış bir açıklama olmuş, ne yapmak istediğinizi siz bile bilmiyormuş gibi bir görüntü var ve bir mucize bekler gibisiniz. Bu tip bir açıklama ile insanların size yardım etmeleri çok zor. Gerçekten yardım istiyorsanız, yapmak istediklerinizi bir dosya içersinde okuşturup açıklamalarınızı orada belirtirseniz eminim ki sorunuz kısa sürede cevap bulacaktır.