İnternetten indirilen tabloyu düzenlemek

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2008
ya delirmek üzereyim öncelikle günaydın ecxelde düzgün bir tablo oluşturmak istiyorum böle uzayıp giden bi yazı değilde alt alta yazsılsın istiyorum örneğin banka ekstreleri surdan sukadar havale geldi isim şehir vs vs çok uzun oluyo bende geniş satır olsun uzun diilde alt alta olsun istiyorum umarım anlatabilmişimdir yardım ederseniz çok sevinirim:(

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
günaydın

metinleri yazdığınız hücreyi seçin biçim/hücreler/hizalama/metni kaydır seçeneğini işaretleyin, satır ve sutun genişliklerini de ayarlamayı unutmayın, bu arada dipnot: aynı hücrede alt alta satırlar yazmak için alt+enter(alt tuşu ile birlikte enter) tuşunuda kullanabilirsiniz.

iyi çalışmalar dilerim

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2008
Ya Çok SaĞol Ama Olmuyo ŞÖle SÖlİm İnternetten İndİrİyorum Hesap Ekstrelerİnİ BÖle KariŞik Alt Alta Excele Aliyorum DedİĞİnİz Gİbİ Yaptim Ama Olmadi Yaa Üffff :(:(:(:(

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
dosyayı gormeden birseyler soylemek biraz guc, ornek dosya gonderirseniz yardimci olmaya calisiriz.

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2008
Şunuda Ekmelek Sİtİyorum BÖle Satirlar Uzun Uzun Yazinca Yazdirmakta Çok Problem Oluyor Benİm İÇİn En BÜyÜk Sorun Bu Bİr TÜrlÜ BÜyÜk Yazdiramiyorum Ama Yazilan Yazilar Alt Alta Olsa Öyle Bİr Sorunumda Olmayacak Ne Olur Bİ Yardim Edİn Bana:(:(:(:(:(

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2008
Dosyayi Buraya Ekleyemİyorum Offf Yaaaaaa