iş kodunu girdiğimde bilgiler otomatik gelsin

Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
Herkese iyi çalışmalar,
İşe yeni başladım. Benden birşey istendi.önce book1 de sırayla işin kodunu yanına açıklamasını yanına birim fiyatını giricem. daha sonra book 2 de o iş kodunu girdiğimde bilgiler otomatik olarak oraya gelicek.Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum excel bilgim zayıf. yardım ederseniz çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
O istediğiniz eğer listen aşağıya doğruysa "DÜŞEYARA" formülü ile yan yana listelediysen "YATAYARA" formülü ile mümkün. Forumda size uygun formülünü arattırırsanız istediğiniz çözüme ulaşacağınızdan eminim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Herkese iyi çalışmalar,
İşe yeni başladım. Benden birşey istendi.önce book1 de sırayla işin kodunu yanına açıklamasını yanına birim fiyatını giricem. daha sonra book 2 de o iş kodunu girdiğimde bilgiler otomatik olarak oraya gelicek.Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum excel bilgim zayıf. yardım ederseniz çok sevinirim.

SN: ismailaci, eğer yanlış anlamadım ise ekteki örnek işinizi görür gibi geliyor.

VERI sayfasını bilgilerinizi giriş ekranı olarak kullanın ve SORGU ekranını da ulaşmak istediğiniz açıklama ve birim fiyat için kullanını.

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar