İşe Giriş tarihi ve personel sil butonu

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Arkadaşlar yine her zaman ki gibi yardımınıza ihtiyacım var.
Eklediğim excel çalışmasında peronel ekle butonuna personel giriş tarihini ekle diye bir yer açtım fakat yapmayı başaramadım.Ayrıca Personel sil diye bir buton olması gerekiyor onuda yapamadım.

maaş

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Eklediğim excel çalışmasında peronel ekle butonuna personel giriş tarihini ekle diye bir yer açtım fakat yapmayı başaramadım.Ayrıca Personel sil diye bir buton olması gerekiyor onuda yapamadım.

maaş
Niye yapamadınız acaba!!?

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Yeni olduğum için kodlarda yanlışlık yapıyorum hata veriyor çok denedim hatayı düzeltmeyi başaramadım.

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
sizleri çok uğraştırmayacaksa bakarsanız sevinirim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit

sizleri çok uğraştırmayacaksa bakarsanız sevinirim.
Bir tane örnek dosya ekleyiniz.Ve yapmak istediğiniz dosya üzerinde açıklayınız.Bu şekilde kimse size yardımcı olamaz.:cool:

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
DOSTUM.ben sana bir soru soracaktım. 1. sayfada personel listesinde herhangi bir isme tıklarsan onun sayfasına gidiyo bunu nasıl yapıyon. yani kısa yolu nasıl olusturuyon. cevaplarsan sevinirim

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Bunu yapmak için o hücreye sağ tıkla körü'yü seç köprü ekle diye bir pencere gelecek sol tarafta bağla diye 3 seçenek gelecek sen oradan bu belgeye yerleştiri seçeceksin sağ tarafta sayfaları göreceksin hangi sayfaya bağlamak istiyorsan onu seç tamam de.Bu kadar aslında bunu ben yeni isim ekleyince otomatik olmasını istiyorum.Böyle bir şey mevcut ama henğz nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Evet bu şekilde de olabilir belki ama sayfa eklemek için ben başka yol oluşturmuştum ve eklediğinde yeni sayfayı eklediğim personel adıyla ekliyordu benim istediğim sadece genel ekrana köprü oluşturabilmek.O kodu da buldum aslında ama yapamadım sanırım yanlış yaptığım bi yer var.