alt alta 6 tane isim içinde enaz 2 defa geçen ismi bulup başka hücreye yazdırılabilirmi
Ekli dosyalar
-
13.5 KB Görüntüleme: 9
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
mami 86 usta çalışma sayfasında benzersiz isimleri buldum uygulamaya çalıştım ama yapamadım benim istediğim bana göre zor size göre basit olmalı
Merhaba,arkadaşlar çok sağolun gönderdiğiniz dosyalarda oluyor ancak sütunları komple almışsınız benim çalışma sayfamda aşağılardada aynı isimler geçtiği için galiba karışıklık oluyo.A3 VE A8 satırları arasında 6 tane isim var.bu 6 isim içinde enaz 2 defa geçen ismin G3, G8 yada g sütunun sağındaki herhangi bir sütunun 3 ve 8 satırları arsından herhangi bir hücrede yazması gerekiyor.tabi bu sütunlarında 8.satırından aşağılarda aynı isimlerden var yani formülleri 3 ve 8. satırlar arsında yapmaya çalıştım ama yapamadım
teşekkürler.sorun 8 satırdan aşağı olmayan formülü yapamadımMerhaba,
Konuyu yanlış anlamadım ise ; Sayın MUygun'un çözümünden bir düzenleme yaptım,
B sütunundaki formülü ilgili aralık kadar bıraktım.
Sayın yağız22, ifadenizden yapılmayan şeyin ne olduğunu anlayamadım,teşekkürler.sorun 8 satırdan aşağı olmayan formülü yapamadım
Sayın yağız22, ifadenizden yapılmayan şeyin ne olduğunu anlayamadım,
D sütununu kasdediyorsanız, fare ile onu istediğiniz sütuna taşıyın,
Dosyada yapılan A3:A8 aralığında mükerrer olan isimleri bulup, istenen sütuna ( çözümde D sütununda ) yazdırmak,
Buna rağmen olmayan birşey mi var ?
Merhaba,
9 nolu mesaj ekindeki dosyayı yeniledim, bakarmısınız ?
Özür dilerim, ekledi sandım ancak sistemim eklememiş,üstad sizi çok meşgul ediyorum ama 9 nolu mesajda ek yok bi bakabilirmisiniz