isim üzerine resim görünmesi

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
excelde ad-soyadın üzerine geldiğinde yada tıkladığında o kişiye ait resmin çıkması lazım ne yapmam lazım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Hücrenin üzerine geldiğinde??

Bu sayfada hep tıklama ile resimler geliyor. Hücrenin üzerine gelindiğinde resimlerin gelmesi için nasıl bir şey yapılmalı?

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
İlgili Hücreye Sağ Tıklayın > Açıklama Ekle > Dış Kenarı Tıklayın > Çerçevenin Kenarına Tıklayın > Açıklama Biçimlendir > Renkler ve Çizgiler > En Üst Combo'yu Tıklayın > Dolgu Efektleri > Resim > Resim Seç > ......., şeklinde deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
İlgili Hücreye Sağ Tıklayın > Açıklama Ekle > Dış Kenarı Tıklayın > Çerçevenin Kenarına Tıklayın > Açıklama Biçimlendir > Renkler ve Çizgiler > En Üst Combo'yu Tıklayın > Dolgu Efektleri > Resim > Resim Seç > ......., şeklinde deneyiniz.
Çok işime yaradı teşekür ederim...

Excel Vers. ve Dili
2003
Sn Seyit Tiken böyle ilginç yada bizim bilmediğimiz bazı püfleri çeşitli sorular sayesinde öğrenmek ayrı bir haz ve heyecan.emeklerinize sağlık

Excel Vers. ve Dili
2003
Sn Seyit Tiken ilginç yada bilmediğimiz püfleri sayenizde öğreniyoruz.Elinize sağlık

policeman

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14-01-2025
Sn. Seyit TİKEN çok hoş bir bilgi;teşekkürler..

gitarisyen

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003 Türkçe
Çok teşekkürler. Gerçekten hoş... Hep söylüyorum: Ben Excel'i kullanmıyorum, Excel'e uzaktan bakıyorum sadece.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
Sayın Seyit Tiken,

Güzel bilgilendirmeniz için teşekkürler. Sayenizde hergün yeni bir şey öğreniyoruz.