İsimlere Göre Harcamaları Ayırma

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar. Ekteki örnekte liste sayfasında oluşturduğum listedeki isimlere göre dökümünü çıkartmak istediğim döküm sayfasını formül kullanarak nasıl oluşturabilirim ?

Her isme ait birer döküm oluşturmak istiyorum yani harcama yapan kişilerin dökümünü çıkartmak istiyorum. Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım ?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki inceleyin. (isim çoğaltırken grup halde sutunları seçerek çoğaltın)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar. Ekteki örnekte liste sayfasında oluşturduğum listedeki isimlere göre dökümünü çıkartmak istediğim döküm sayfasını formül kullanarak nasıl oluşturabilirim ?

Her isme ait birer döküm oluşturmak istiyorum yani harcama yapan kişilerin dökümünü çıkartmak istiyorum. Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım ?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
.

Dosyanız ekte.

Konu için bakınız:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Yurttas teşekkür ederim ancak özet tablo olayını bende biliyorum ama malesef o şekilde değil tam olarak muygun arkadaşımın yaptığı gibi bir çözüme ihtiyacım vardı.şu anda geç oldu ancak işimi göreceğine inanıyorum. Çok teşekkür ederim muygun. & işareti kullanmak çok yaratıcı bir düşünce. inan aklımın ucundan bile geçmemişti :) indis olayı falan tamamdı, hatta dökümdeki isimleride indisle ayırdıktan sonra düşeyara ile sıralı bir şekilde yazdırdım ama & kullanarak mehmet1 mehmet2 yazdırmak hakkaten dahiyane bir çözüm olmuş ;)

(isim çoğaltırken grup halde sutunları seçerek çoğaltın)
Açıklama içinde teşekkür ederim ki zaten bu & olayı ile tüm derdime derman olmuşsun. o kadarınıda biz düşünelim değil mi ama :) gerçekten çok başarılı bir çalışma.

tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla. . .

Son düzenleme: