İşletmem için excel program

Arsuz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-10-2025
Merhaba arkadaşlar. Amatör olarak yıllardır işlerimi Excel de görmeye çalışıyorum. Yeni bir sektörde faaliyete başladım. Excel bilgim yetersiz kalmaya başladı. Ücreti karşılığı yardım alabileceğim bir çalışma arkadaşı arıyorum. Örnek bir ara yüz hazırladım.
muratsismann@gmail.com

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Merhaba

Dosyanızı başka bir orneklemeye çevirerek tek formda cok yogun gorunen tuşları mutlipage üzerinde anabaşlıklar altında kend, başlıkları olan sayfalar halinde gruplandırarak ayırdım. Formda her altbaslık ayrı bir programlama konusu olacagından 23 sayfa konusuna gore kodlamalar gerektirecek.

Bir temel atma anlamında ve hem toplu hem sayfaya ozel gorme açısından mulipage sayfalarını renklendirerek farklılaştırdım ve dosyayı .xlsm olarak kaydettim. Sizde dosya açıldığında userform kendiliğinden açılacaktır. Daha sonra userform ekran boyutuna yukseltilebilir.

Bir fikir oluşturması açısından dosyayı buraya altın uye oldugunuzdan indirebilir ve gozlemleyebilirsiniz

Başlık alt baslık ve altalt baslıklar bu formatta duzenlenebilir ve daha mantıklı bir sayfalama yapılabilir.

Bu ornekleme hakkında gorus bildirebilirseniz yonlendirici olabilirsiniz. Bu tarz degil tek userformda calısma da tercih edebilirsiniz. İşletmenin konusunu en iyi bilen kişi oldugunuzdan aslında sizin program yazanı her sayfa için egitmeniz en dogrusu olacaktır, bu da süre alabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Arsuz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
30-10-2025
İlginiz için teşekkür ederim. her alt başlık için excel sayfası hazırladım. işin mantık tarafı hazır ama uygulama kısmında profesyonel desteğe ihtiyaç olacak