merhabalar,
ekli excelde müşteri itirazının x veriside dikkate alınarak kaç işlemde bir gerçekleştiği bilgisi gerekiyor
not:so 3 ay baz alınarak.(ağus-eyl-eki)
tşk
Son günlerde; Milli Eğitim Bakanlığımızın kitaplara koyduğu bir bilmece dolanıyor ortalıkta ... Tam sizin açtığınız konuya uygun ...
Sahilde 3 hanımefendi dondurma yiyormuş. Biri yalayarak, biri ısırarak diğeri de kaşıkla ... Soru şu : Bu hanfendilerden hangisi evli ?
Lütfen, sorunuz biraz daha açıklayıcı olsun.
"X'i de hesaba katarak" ne demek? Bu tablo nedir? Neyi hesaplamak istiyorsunuz? Elle hesaplanan sonuçlar nedir?
Sadece dondurmayı nasıl yediğini bilmekle, birinin evli olup olmadığını anlamak gerçekten çok zor ....
tüm değerler birbirine bağımlı.
x arttıkça,işlem sayısı ve müşteri itirazı artmakta.
Ben 1 müşteri itirazının kaç işlemde bir gerçekleştiğini öğrenmek istiyorum ama bunun işlem sayısı ve m.itirazdan değil x sayısındaki değişimdende yararlanarak hesaplamak istiyorum
kusura bakmayın ama syn fpc haklı.
inanın bu verilerle dondurma yiyen hanımların hangisinin evli olduğunu bulmak daha kolay.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.