Istenilen sütunları yazdırmak

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Değerli üstadlarım yaptığım tabloda (ekteki tabloyu örnek için yaptım) yazdırmak için çok küçültmem gerekiyor okunmuyacak derecede küçülüyor istediğim ise örnek olarak sadece A D F ve G sütunlarını yazdırmak değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam,
Ekte gönderdiğiniz dosyanın "Sayfa1"in kod sayfasına

Kod:
Sub Belirle()
    Columns("B:C").Select
    Selection.EntireColumn.Hidden = True
    Columns("E:E").Select
    Selection.EntireColumn.Hidden = True
    Columns("A:G").Select
    ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A:$G"
End Sub
giriniz.

daha sonra sayfanıza form'dan bir düğme ekleyiniz. Bu düğmeye yukarıda kodlarını verdiğim "Belirle" Makrosunu atayınız.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Merhaba Ergün bey ilginize çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu fakat bu makroyu uyguladıktan sonra B C ve E sütünları kayboluyor bunu nasıl çözebilirim

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Merhaba Ergün bey verdiğiniz kodları uyguladım tam istediğim gibi oldu ilginize çok teşekkür ederim fakat B C ve E sütunları bu makroyu uyguladıktan sonra kayboluyor bu durumu nasıl çözebilirim

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Sub Belirle()
Columns("B:C").Select
Selection.EntireColumn.Hidden = false
Columns("E:E").Select
Selection.EntireColumn.Hidden = false
End Sub

bu değişiklileri yapın duzelir

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Merhaba Ergün bey verdiğiniz kodları uyguladım tam istediğim gibi oldu ilginize çok teşekkür ederim fakat B C ve E sütunları bu makroyu uyguladıktan sonra kayboluyor bu durumu nasıl çözebilirim
Selam,
Sayfa1'in kod sayfasına
Kod:
Sub Temizle()
Cells.Select
    Selection.EntireColumn.Hidden = False
    ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = ""
End Sub
kodunu giriniz.
Sayfanıza form'dan bir düğme daha ekleyiniz. Düğmeye yukarıdaki kodu ekleyiniz.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Ergün bey size çok teşekkür ederim bugün sizden çok şey öğrendim belki size göre basit olabilir ama ben bu söylediklerinizi asla yapamazdım ve çözümlerini bulamazdım.Sorununuzu bilmiyorum ama maddi manevi ne sorununuz varsa umarım geçer tekrar teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Ergün bey size çok teşekkür ederim bugün sizden çok şey öğrendim belki size göre basit olabilir ama ben bu söylediklerinizi asla yapamazdım ve çözümlerini bulamazdım.Sorununuzu bilmiyorum ama maddi manevi ne sorununuz varsa umarım geçer tekrar teşekkür ederim
rica ederim. Ben de teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.