Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
formüllerini yapıştır tabii 2 yıl sonra izne ayrılabiliyorlar 1 yıl sonra ise 730 yerine 365 yazarsan hücre biçimlendirmedende tarih biçimini seçersen sorunun çözülür herhalde
İlginize ve verdiğiniz cevaba teşekkür ediyorum. Fakat şöyle bir problem var 1. ve 2. sütunda farklı yıllar var dolayısıyla formülü manüel düzeltmem gerekecek, formülü alt alt kopyalarsam örneğin bir alt satırda 2003 yılı var kopyalancıya 3. sütuna 2005 atıyor. Bu formülü manuel düzeltmeden alt alta kopyalarak 2006 yılına ulaşmak şansım olmaz mı?
Cevaplarınız için teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.
İşe giriş tarihinden 1 yıl sonra mı yoksa 2 yıl sonra mı izin hakediliyor? Önce bunu netleştirmeniz lazım.
bu formulu yazarken konunların degıstıgını eski tarihli işe girişlerin o tarihlerde yururlukte olan kanunlara gore ızınlerının hesaplanması gerekıyor eski kanunda ılk yıl 12 su an 14 gıbı buna dıkkat etmenızı onerırım !!!
bu formulu yazarken ıse gırıs tarıhı ıle gunun tarıhı arasındakı ay farkını bularak ızın hakedısını hesaplamak daha kullanıslı olacaktır dıye dusunuyorum belkı fıkır verebılır
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.