İzin Tablosundaki Verileri Puantaja Nasıl Taşıyabilirim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Office 2016 64 Bit
Merhaba Değerli üstadlar.

Ekteki veride Puantaj ve İzin Giriş Sayfaları Var.

Puantajda Yazan İsmi İzin Giriş Sayfasında Tarasın. Eğer İzin Giriş Sayfasında o kişinin o aya ait izni var ise (Örnek 18-20 Temmuz 2024 arası 3 Gün İzin) o tarih aralığını Puantaj sayfasında bulunan ilgili tarih kısımlarına "İ" olarak yazsın. Rapor var ise "R" olarak yazsın Hiç Bir şey yok ise "X" olarak yazsın. Yardımcı olabilir misin. Teşekkür eder İyi akşamlar dilerim.

systran

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 PRO [TR]
Dosya paylaşım ayarınız erişim izni istiyor. Yol gösteriyorum --> CHATGPT kesinlikle denemeniz lazım

systran

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 PRO [TR]
Örnek çalışmayı inceleyiniz. CHATGPT sağolsun.

Gerekli açıklamalar mümkün olduğunca yazıyor. Dosyanızdaki tabloların başlangıç/bitiş/satır sayısına göre hazırlanmıştır.

Excel Vers. ve Dili

Gerekli açıklamalar mümkün olduğunca yazıyor. Dosyanızdaki tabloların başlangıç/bitiş/satır sayısına göre hazırlanmıştır.
Hocam elinize sağlık güzel olmuş fakat söyle bir olay var. izin giriş yerine sadece mayıs ayındaki verileri değil tüm yıl boyunca kullanılan izinleri ekliyoruz. İzin girişte haziran ayına ait izin ekledim puantaja işle dedim işledi. Puantaj hangi ayda ise sadece o aydaki verileri alsın izin giriş sayfasından. Şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili

Hocanm bide sizden bu puantaj ile ilgili ChatGTP konuşmalarınızı atar mısınız bana ? Hani nasıl sorular sorarak yaptırdınız mantığını anlamak için istiyorum

systran

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 PRO [TR]
Örnek çalışmayı aylık düşünerek yapmıştım, şu aşamada sizin istediğiniz gibi ay ay hazırlamadım maalesef.
CHATGPT sohbeti--> https://chatgpt.com/share/67632b40-2028-8002-81fb-09b26c5efaea
Tam olarak her zaman istenilen sonucu üretmeyebiliyor bazı yerleri düzeltiyorum. Bazen de nokta atışı kodu kopyala yapıştır yapınca çalışıyor. Sormasını bilmek lazım.