izin takip programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
selamlar arkadaşlar,

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip internet üzerinden online olarak hizmet verecek bir izin takip sistemi kurmaya çalışıyorum. İşçi ve memur personel için izin takibi yapabilecek sistem çok firmalı olarak hizmet verebilecek. Böylece herkesin kendi makinesinde bir program kurma zorunluluğu kalmayacak.

İnternet üzerinden hizmet verdiği için son güncellemelerden tüm kullanıcılar anında faydalanabilecek. Buradan sitenin reklamı yapmanın yanlış olduğunu bildiğim için adres vermek istemiyorum. Aslında her türlü katkıya (kullanımı da bir katkı olarak kabul ediyorum) her zaman ihtiyacımız var.

sizden ricam, izin gün kontrolleri için elinde excel bir hesaplama formülü olan arkadaş varsa bana ulaştırabilir misiniz? memur izinlerinin yönetiminde kontrol etmem gereken 2 kural var. İşçi izinleri hakedişinde de Haziran 2004 kontrolleri yapmam gerekiyor. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Personel izin takibi ihtiyacı olan arkadaşlar, benimle özel mesaj gönderek veya email (kenan.kara [at] yahoo.com) gondererek iletisime geçebilirsiniz.