Kalan Bakiyesindeki Sıfırlar Görünmesin

Excel Vers. ve Dili
şls
Arkadaşlar bilenler için çok kolay bir soru eminim. Ekteki dosyada "Kalan Bakiyesi" satırında "0,00 YTL" yazanlar görünmesin istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Araçlar-Seçenekler-Görünüm sekmesinde Sıfır Değerlerini göster onay işaretini kaldırınız.

Diğer yöntem sizin sayı biçiminize göre

[=0]"";#.##0,00 YTL

olarak biçimlendirin.

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Rica ederim. Gün geçtikçe ve uğraştıkça dahada ilerlersiniz.

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2025
benzer bi istek

ali bey başka bi soruda ben sormuştum ama yanıt gelmedi [=0]"";gibi ifadeler yazarak sayıyı biçimlendiriyoruzya acaba tarihi bu tarzda biçimlendirme formülu kullanılabilirmi tarih formatında mesela ben 31.12.2008 den küçük bi tarih yazıcaksam hücreye rengi kırmızı olabilirmi [Mavi][<31.12.2008] gibi uygulama varmı

Excel Vers. ve Dili
şls
Hazır konu tazelenmişken bi soru daha sorayım :) ekteki dosyada toplam bakiye sutünunu değiştirdim. her satırda toplam yaparak alt satıra geçmesi şeklinde ayarladım. burda sorun 12. satırdan sonraki rakamlar görünmesin istiyorum. yani en son veri girdiğim yerdeki toplamı göstersin, sonraki toplamları göstermesin. Örnek daha açıklayıcı olur sanırım :D

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Hazır konu tazelenmişken bi soru daha sorayım :) ekteki dosyada toplam bakiye sutünunu değiştirdim. her satırda toplam yaparak alt satıra geçmesi şeklinde ayarladım. burda sorun 12. satırdan sonraki rakamlar görünmesin istiyorum. yani en son veri girdiğim yerdeki toplamı göstersin, sonraki toplamları göstermesin. Örnek daha açıklayıcı olur sanırım :D
D3 hücresine;

=IF(A3<>"";B3-C3;"")
=EĞER(A3<>"";B3-C3;"")

formülünü yazıp, aşağıya doğru kopyalayın.

.

Excel Vers. ve Dili
şls
Teşekkürler sayın yurttaş