Kapalı dosyadaki Verileri aratıp sayfaya kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Selam arkadaşlar forumda aradım ama istediğimi açıkçası bulamadım veya istediğimi yapamadım bu yüzden de her zamanki gibi yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Yapmak istediğim benim 2 tane dosyam var. Yapmak istediğime gelirsek;

Sayfa1 A sütünundaki verileri tek tek kapalı olan "Veri" adı dosyanın tüm sayfalarında aratmak ve bulursa satırı kopyalasın ve benim açık olan dosyamdaki "bulunan" adlı sayfaya sırasıyla yapıştırsın.

Bana küçük bir örnek verirseniz üstesinden geleceğimi umuyorum. Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu? Çok önemli bu benim için dünden beri uğraşıyorum ama beceremedim lütfen yardımmmmm....

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Arama Bulma ve Kopyalama

Selam arkadaşlar ekteki dosyamda yapmak istediğim "veri" sayfasındaki verileri "Kod1" ve "Kod2" adlı sayfalarda sırasıyla aramak ve bulunan verileri "Sonuç" sayfasına kopyalatmak. Bu işlemi yapamadım vede kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınızı acilen bekliyorum. Teşekkürler.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Veri sayfasındaki hangi sütuna göre arama yapmak istiyorsunuz. Biraz daha detaylı açıklamalarda bulunursanız sorunun çözümü dahada kolaylaşacaktır.

Not: Lütfen aynı içerikleri taşıyan konular için farklı başlıklar açmamaya özen gösteriniz.

Son düzenleme: