Ekteki dosyada sorunumu anlatmaya çalıştım. Yardım edebilirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Ekli dosyalar
-
248.1 KB Görüntüleme: 43
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub Deneme_59()
Dim Dosya As String, yol As String, sprt As String
Dim i As Long, veri As String, otomatik As Byte
Range("a2:A65536").ClearContents
sprt = Application.PathSeparator
yol = ThisWorkbook.Path & sprt & "SIPARIS" & sprt
Dosya = Dir(yol & "*.xls", vbDirectory)
Do While Dosya <> ""
Cells(i + 2, 1) = Dosya
veri = "'" & ThisWorkbook.Path & "\SIPARIS\[" & Dosya & "]" & "Sayfa1'!R"
Cells(i + 2, 2).Value = Application.ExecuteExcel4Macro(veri & 5 & "C2")
Cells(i + 2, 3).Value = Application.ExecuteExcel4Macro(veri & 6 & "C2")
Cells(i + 2, 8).Value = Application.ExecuteExcel4Macro(veri & 12 & "C11")
Cells(i + 2, 9).Value = Application.ExecuteExcel4Macro(veri & 14 & "C11")
Cells(i + 2, 10).Value = Application.ExecuteExcel4Macro(veri & 15 & "C11")
i = i + 1
Dosya = Dir
Loop
End Sub
Rica ederim.Sayın evren
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer sutunlarıda ben yapmayı başarırım. Başaramazsam tekrar yardımınızı rica edecegim. Tekrar teşekkürler
Dosyanız ektedir.Sayın Evren
Yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum ve bir yardımınızı daha bekliyorum. dosya ektedir. Teşekkür ederim
İstediğiniz düzenlemeyi yaptım.Sayın Evren
Yardımınız için teşekkür ediyorum.Bir sorun var " x " işareti koydugumu kopyalıyor ama sıparıs klasöründen komple silmem lazımki tekrar aktar dediğimde listede çıkmasın . Onu nasıl yapabilirim
Nasıl 7-8 sayfayı listeliyor.Sayın Evren teşekkür ediyorum yardımlarınız için ama listelerken 7 -8 sayfayı listeliyor birde a sutununa güçleri listeleyemedim. Tekrar yardımcı olabilirseniz. Teşekkür ederim![]()
Ben yaptıktan sonra nasıl bir durum oluşacak koyu mavi ile hücrelere manuel olarak verileri giriniz.Bende ondan kendime bir önerme yapayım.Yine konuyu tam anlamdım.Evren bey
siz a sutununa yazdığım güçleri altta listelemişsiniz.Ben altta güç yazan yerdeki yazan güçleri yukarda listeleyip yanına kaç adet olduğunu listelemek istemiştim. sizen yukarıya (a sutunu üstüne)güç yazan sütündakileri filtrelemenizi istemiştim ama galiba anlatamadım.aşagıdaki güçleri a sutununa filtreleyip listeleyi yanınada formülle kaç adet olduklarını yazacağım. sanırım anlatabilmisimdir.
Dosyayı istediğiniz gibi güncelledim.Ekte dosyada örnekleme yaptım bir bakabilirseniz. Teşekkürler
H sütunundaki bilgileri tekrasız olacak şekilde a2 den itibarenmi listelemek istiyorsunuz?Evren bey h sutunundaki güç bilgilerini a2 den itibaren filtreleyip listeleme nasıl yapabilirim
İşte orada sıkıntı var.Evet H sutunundaki Güç Bilgilerini Mükerrer kayıt olmaksızın A2 den itibaren listelemek istiyorum.
A2 ila A10 arsı açabilirim Yani A2 ila A20 olabilir.