- Excel Vers. ve Dili
- office 2007 Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 25/05/2019
arkadaşlar değerli üstadlar selamlar. yine yeni bir çıkmazla karşınızdayım.
forumdan aldığım örneklerle kendime bir dosya hazırladım.
ekte ekledğim dosya accesden veriyi listview nesnesine alarak görüntülüyor.
sorum şu. burda firma adı model vs gibi kriterlere göre süzme yapılırken sorun yok
ama teslim tarihi ve sipariş tarihi gibi kriterlere göre süzme yaptıramıyorum.
ve yine kirtere göre süzülmüş satırların mertaj kolonundaki verilerin toplanarak bir textbox nesnesinde userform üzerinde görüntülenmesini de beceremedim.
Değerli üstadlar bu konularda yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
bir de bonus sorum vardır. şimdi bu acces dosyası aslında vpn le birbirine bağlı iki ayrı lokasyon arasında serverin birtanesi üzerinde olacağından veriler süzme işleminde çok yavaş olmaması için bir kere listview e alındıktan sonra süzme işlemleri yapılabilr mi. daha sonra update yapılabilir.
forumdan aldığım örneklerle kendime bir dosya hazırladım.
ekte ekledğim dosya accesden veriyi listview nesnesine alarak görüntülüyor.
sorum şu. burda firma adı model vs gibi kriterlere göre süzme yapılırken sorun yok
ama teslim tarihi ve sipariş tarihi gibi kriterlere göre süzme yaptıramıyorum.
ve yine kirtere göre süzülmüş satırların mertaj kolonundaki verilerin toplanarak bir textbox nesnesinde userform üzerinde görüntülenmesini de beceremedim.
Değerli üstadlar bu konularda yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
bir de bonus sorum vardır. şimdi bu acces dosyası aslında vpn le birbirine bağlı iki ayrı lokasyon arasında serverin birtanesi üzerinde olacağından veriler süzme işleminde çok yavaş olmaması için bir kere listview e alındıktan sonra süzme işlemleri yapılabilr mi. daha sonra update yapılabilir.
Ekli dosyalar
-
17.9 KB Görüntüleme: 28