Kapalı dosyadan veri almak

Excel Vers. ve Dili
XP TR
Selamlar

Sitede arama yapıp sonuç bulduğum halde kendi dosyalarımı bir türlü beceremedim. Birisi bana nasıl yapacağımı anlatabilir ya da kolayca anlayabileceğim bir kaynak gösterebilir mi?

Dosyalar ektedir

Saygılar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Failimechul,
sorunuzda adınız gibi faili mechul:)) Örnek dosyanızda bir tane dahi örnek yok. Ne yapmak istiyorsunuz?

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ing
Acil destek tşkler...

merhaba;
benim bir konuda acil desteğe ihtiyacım bulunmakta. ekte mevcut dosya içerisinden 4-5 günde bir operasyon ismi açınım kesme ve prograsif kesme olarak kaydedimiş olan verilerden istemiş olduğum tarih aralığında çekip bunların ürün kodlarını alt alta yazıdırıp, bu ürünlerin belirttiğim operasyonlarına ilişkin istenilen tarihleri arasındaki total adetlerini hemen yanındaki sütüna yazdırmam gerekiyor. look up formülasyonu işimi görecek fakat daha önce hiç kulanmadım konuya hakim değilim desteğinize ihtiyacım var. iyi akşamlar.. sayfa 1 de data kayıtlı sayfa 2 de çıkmasını istediği ekran . lütfen yardımcı olun iyi akşamlar...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Melih Bektaş,
Lütfen sorunuza yeni konu açınız. Başkasının konusunda soru sormayınız.

Excel Vers. ve Dili
XP TR
Üstadım şu şekilde olacak;
Üretim dosyasını sürekli güncelleyeceğim ve Stok dosyasının içine Kp1001den toplam ne kadar üretildiyse o kadar yazacak. Üretim dosyasında yazan rakamları toplarsanız zaten stok dosyasındaki rakamlara eşittir.
Kısacası benim kapalı olan stok dosyasına veri aktarmam gerekiyor

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam Stok dosyasının C5 hücresine aşağıdaki kodu yazınız ve aşağıya doğru çekiniz.

Kod:
=ETOPLA([ÜRETİM.xls]Sayfa1!$B$5:$B$1000;$B5;[ÜRETİM.xls]Sayfa1!$C$5:$C$1000)
Veya

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(--([ÜRETİM.xls]Sayfa1!$B$5:$B$1000=$B5);([ÜRETİM.xls]Sayfa1!$C$5:$C$1000))

Excel Vers. ve Dili
XP TR
İlginiz için teşekkür ederim
Fakat bu formüllerin geçerli olabilmesi için Üretim adlı dosyanın açık olması gerekmiyor mu?

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Kapalı olsa bile dosyanızı açtığınızda güncellenecektir. sonra kapatsanız bile son değerler görüntülenecektir.
Ben onlarca dosya arasında fonksiyonlar ile çalışıyorum. sorun olmuyor.

Excel Vers. ve Dili
XP TR
Anladım sayın ergunguler76@
Teşekkür ederim