Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede arama yapıp sonuç bulduğum halde kendi dosyalarımı bir türlü beceremedim. Birisi bana nasıl yapacağımı anlatabilir ya da kolayca anlayabileceğim bir kaynak gösterebilir mi?
merhaba;
benim bir konuda acil desteğe ihtiyacım bulunmakta. ekte mevcut dosya içerisinden 4-5 günde bir operasyon ismi açınım kesme ve prograsif kesme olarak kaydedimiş olan verilerden istemiş olduğum tarih aralığında çekip bunların ürün kodlarını alt alta yazıdırıp, bu ürünlerin belirttiğim operasyonlarına ilişkin istenilen tarihleri arasındaki total adetlerini hemen yanındaki sütüna yazdırmam gerekiyor. look up formülasyonu işimi görecek fakat daha önce hiç kulanmadım konuya hakim değilim desteğinize ihtiyacım var. iyi akşamlar.. sayfa 1 de data kayıtlı sayfa 2 de çıkmasını istediği ekran . lütfen yardımcı olun iyi akşamlar...
Üstadım şu şekilde olacak;
Üretim dosyasını sürekli güncelleyeceğim ve Stok dosyasının içine Kp1001den toplam ne kadar üretildiyse o kadar yazacak. Üretim dosyasında yazan rakamları toplarsanız zaten stok dosyasındaki rakamlara eşittir.
Kısacası benim kapalı olan stok dosyasına veri aktarmam gerekiyor
Kapalı olsa bile dosyanızı açtığınızda güncellenecektir. sonra kapatsanız bile son değerler görüntülenecektir.
Ben onlarca dosya arasında fonksiyonlar ile çalışıyorum. sorun olmuyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.