Kapalı dosyaya veri girme

Excel Vers. ve Dili
2016
Merhaba,

Föy kesme programında girilen bilgilerin,
Kapalı olan 50x70 Siparis Takip Dosyası'na ve 70x10 Siparis Takip Dosyası'na, işlemek istiyorum.

1. Makina 70x100 secili ise bilgileri 70x10 Siparis Takip Dosyasına (70x100 2 farklı 70x100 Parkuru var 2 si bir olacak)
2. Makina 50x70 secili ise 50x70 Siparis Takip Dosyasına bilgileri girmesi gerekiyor.
3. Bu bilgilerin Föy KESME makrolu programındaki yazıcıya tıklanmasıyla yapılması gerekiyor
4. Her açılan yeni föydeki bilgilerin Sipariş Takip dosyasının bir sonraki satıra işlenmesi gerekmektedir.

5. Föy No: [O2], Firma [A3], İşin Adı [F4], Renk Adedi [N19], Baskı [I19] hücresinde alacak
6. Lak Durumu tıklanmışsa [I30] işaretlenmemişse LAKSIZ yazacak şekilde
7. Kesim Kısmına Polar Kesim tıklanmışsa POLAR KESİM girilecek, yada BOBSTya Kesim tıklanmışsa BOBST KESİM girilecek veya
Kazanlı Kesim tıklanmışsa KAZANLI Kesim bilgisi föy kesmedeki tercihe göre girmelidir.
7. Selefon Durumu Hücresinede yine Föy Kesmede BASKI SONRA bölümündeki Mat Selefon tıklanmışsa MAT SELEFON ya da
Parlak Selefon tıklanmış PARLAK SELEFON olacak şekilde girmesi gerekmektedir.

Not: numarator.xlsx, Föy Kesme Makrosu için gereklidir. "c:\numarator\numarator.xlsx" klasörde olacak şekildedir.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

excel dosyalırımı aşağıdaki adresten indirilebilir

https://www.sendspace.com/file/ymlv5b

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
Bu sorunun cevaplanacağını düşünerek konu açmanıza hayran oldum. 13 yıldır forumdayım, her sorumda amacım öğrenmekti. İlk amaç öğrenmek olmalı.

Excel Vers. ve Dili
2016
Bu sorunun cevaplanacağını düşünerek konu açmanıza hayran oldum. 13 yıldır forumdayım, her sorumda amacım öğrenmekti. İlk amaç öğrenmek olmalı.
Merhaba, Erdem bey

Sorular sorulmak içindir. Cevaplanır ya da cevaplanmaz o ayrı, 13 yıldır forumda olmanız sizin bilgeliğiniz ile ilgili olduğunuzu düşünmüyorum. Başkaları soru sorduğunda öğrenmek istemediği düşünmek, sadece niyet okumadır. Ben burada sadece yardımcı olacak arkadaşlardan yardım istedim. Sizce kötü bir şey mi?