kapalı excel dosyasından tablo çekmek

Excel Vers. ve Dili
offis 2003
arkadaşlar DEPO klasörünün içinde TEMMUZ.XLS adında dosyam var. bunu içinde 31 tane sayfam var. (güngün) bunların içinde bana lazım olan bir tablom var. oda

1
2
3
.
.
.
.
366 ile
.
.
.

422. sütunlar A ile AE arasında bir tablo Ben GOSTER.XLS adında bir excel sayfası oluşturup açtığımda sadece bu aralıklardaki tabloyu görmek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz birde şöyle birşey var bugün 21.07 ben bugün açtığımda 20 yani bir gün geriden gitcem yapabilirmiyiz

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
arkadaşlar DEPO klasörünün içinde TEMMUZ.XLS adında dosyam var. bunu içinde 31 tane sayfam var. (güngün) bunların içinde bana lazım olan bir tablom var. oda

1
2
3
.
.
.
.
366 ile
.
.
.

422. sütunlar A ile AE arasında bir tablo Ben GOSTER.XLS adında bir excel sayfası oluşturup açtığımda sadece bu aralıklardaki tabloyu görmek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz birde şöyle birşey var bugün 21.07 ben bugün açtığımda 20 yani bir gün geriden gitcem yapabilirmiyiz
örnek dosya ekleyiniz.
Makro4 sorunu çözer.:cool:

Excel Vers. ve Dili
offis 2003
arkadaşlar ben bir kod parçası buldum ekledim belge klasörünün içinde temmuz var tabloyu oradan cekicez gosterin içine . temmuzda gün gün sayfalar var yapmak istediğim bugün 22 si ayın gosteri tıkladım da 21 'i göstercek bir gün geriden yani .

Ekli dosyalar