işe giriş yapan personelleri kullandığım GİRİŞ adında cetvel var bu cetvele bilgiler kapalı KAYNAK dosyasından geliyor. GİRİŞ cetveline yazdığım giriş tarihini KAYNAK dosyasında doğru tc kimlik no karşısındaki uygun sütüna yazılabilirmi. Kaynak dosyasında TC kimlik C sütununda Giriş tarihi...
Merhaba, Örnek olarak bir excel dosyası hazırladım. ComboBox ve TextBox taki verileri aynı dosyadaki sayfaya yazdırıyorum. İstediğim. Kapalı bir dosyaya yazdırmak, Yardımlarınızı bekliyorum. (dosya içindede açıklamam var) Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kapalı bir excel dosyasına aşağıdaki kodla kayıt yapmaya çalışırken "wrong number of arguments or invalid property assignment" hatası alıyorum nedenini bende anlayamadım ama yardımcı olursanız sevinirim. Private Sub Yazdir_Click() Dim baglan As ADODB.Connection...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.