Kapalı excel sayfalarındaki formüller kendini otomatik güncelleştirebilir mi?

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-03-2022
Arkadaşlar forumda ilk defa yazıyorum.Sorum şöyle;
Basit bir kasa defteri oluşturdum.12 ay için ayrı ayrı dosya açıp her dosyaya kendi içinde 31 gün ekledim.Her ayın ilk günü bir önceki ayın son gününden devir alıyor.Ancak 1 ocak günü girdiğim veriyi şubat ayında devir hanesinde görmem için şubat dosyasını açıp güncelleştir demem gerekiyor.Sorum şu?
1 ocak itibariyle girdiğim veri diğer aylara ait dosyaları açmadan 31 aralık gününe kadar nasıl güncelleme yapar ve devir eder.Yani kapalı excel sayfalarındaki formüller kendini otomatik güncelleştirebilir mi?Çalışma dosyalarım ektedir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Düzen-bağlantılardan bağlantıları güncelleştirebilirsiniz. Eğer araçlar-seçenekler-hesaplama-otomatik şeklinde işaretli ise bağlantıları kendiliğinden güncelleştirmesi gerekir. Diğer bir yolda yine araçlar-seçenekler-düzen-otomatik bağlantıları güncelleştirmek için sor kutusunu işaretlerseniz, dosyayı her açısınızda uyarı mesajı gelecektir.

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-03-2022
İlginize teşekkür ederim.Yalnız ben formül güncellemelerinin dosyaları açmaya gerek kalmadan otomatik olarak yapılmasını istiyorum.Ekteki dosyayı incelerseniz sevinirim.Tekrar ilginize teşekkür ederim.