Believing
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
Office Pro 2019 TR 32 Bit
Windows Pro 10 TR 64 Bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23-08-2028
Sayın Uzman Arkadaşlar,
Kapalı dosyadan buton yardımı ile kapalı sayfadan "DATA_PERSONEL" sayfasına veri transferi yapıyorum.
Veri transferi yaparken üç adet ek senaryoya daha ihtiyacım vardır.
"DATA_PERSONEL" sayfasındaki "Sicil No" verilerini sayıya çevirerek alınacak
Adı ve Soyadı sütunlarındaki isimleri "B" sütununda birleştirerek boşta kalan "C" sütununu silmek istiyorum.
Kapalı dosyadan sırasıyla Sicil No, Adı, Soyadı, Bölüm, Pozisyon, İşyerine Giriş Tarihi, İşten Çıkış Tarihi aralarında boş sütun olmayacak şekilde "DATA_PERSONEL" sayfasına yazdırılacak.
Yukarıdaki senaryoları gerçekleştirmek için nasıl yöntem ve kod kullanmalıyım? Çok değerli yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
Kapalı dosyadan buton yardımı ile kapalı sayfadan "DATA_PERSONEL" sayfasına veri transferi yapıyorum.
Veri transferi yaparken üç adet ek senaryoya daha ihtiyacım vardır.
"DATA_PERSONEL" sayfasındaki "Sicil No" verilerini sayıya çevirerek alınacak
Adı ve Soyadı sütunlarındaki isimleri "B" sütununda birleştirerek boşta kalan "C" sütununu silmek istiyorum.
Kapalı dosyadan sırasıyla Sicil No, Adı, Soyadı, Bölüm, Pozisyon, İşyerine Giriş Tarihi, İşten Çıkış Tarihi aralarında boş sütun olmayacak şekilde "DATA_PERSONEL" sayfasına yazdırılacak.
Yukarıdaki senaryoları gerçekleştirmek için nasıl yöntem ve kod kullanmalıyım? Çok değerli yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
Ekli dosyalar
-
182.5 KB Görüntüleme: 3
-
42.2 KB Görüntüleme: 2