PDF Dosyasından veri okumak olmuyor sanırım. Ben excel PDF yapıyorsa okuyabilir de diye düşündüm.
Bazı muhasebe programlarında bankalardan gelen PDF ekstrelerini excele aktarılabiliyor.
Merhaba Haluk Bey,
İlginize teşekkür ediyorum. Sizin forumdaki örneklerinizi gördüm ama benim PDF dosyama uygulama işini beceremedim.
Bu PDF standart bir dosya satır veya şekil hiç değişmez.
Buradan bazı satırları ve karşısındaki rakamları excele çekmek istiyoruz. Forumda buna yakın bir örnek
göremedim.
Murat bey merhaba, ilginize çok teşekkürler.
PDF dönüştürücü değil, muhasebede kullanılan program yukarıdaki bilgileri sadece PDF olarak verebiliyor.
Bizde bu PDF dosyasından verileri analiz etmek için manuel olarak excele aktararak bir takım firma hakkında
analizler yapıyoruz.
Bu sıkça yaptığımız bir şey. İstedik ki PDF den bu verileri excele makro ile çekelim. Zor olduğunu tahmin ediyorum.
Bu fikre de excelden PDF oluşturmak oluyorsa veri de alınabilir diye.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.