Karışık girişleri düzenli olarak listeleme

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,
Bir granit firmasında stok takibi yapmak istiyorum. İstediğim farklı sayfalara karışık olarak girişleri ve çıkışları yapılan malzemelerin ayrı bir sayfaya düzenli bir şekilde otomatik olarak atmasını sağlamak ve bu genel stok listesinin veriler girildikçe güncelleşmesini sağlamaktır.
150'den fazla malzeme çeşiti vardır ve yıllar geçtikçe bu sayı da artacaktır. Uzun vadeli ve pratik bir çalışma istiyorum. Fakat formulü kuramıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık.
Yalnız verilerin en başına numara, tarih ve giriş-çıkış sebebinden önce açıklama eklemek istiyorum. Ama yeni bir sutün açınca formul değişiyor.
Nasıl yapabilirim?
Ayrıcada her malzemeye bir stok kodu versek ve bu stok kodunu yazınca ürünün adının çıkması mümkün mü?
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
İyi çalışmalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablonuza gerekli eklemeyi yapın.
Ayrıca Kod için bir sayfaya malzeme adı ve kod girin.
Tekrar bakalım

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
Merhabalar,
İlk gönderdidğim örnek çalışmaya istediğim yerleri ve stok kodlarını ekleyerek tekrar gönderiyorum.
İlginiz için teşekkürler
İyi Çalışmalar dilerim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
Sn: Muygun
2.düzeltmeden sonra veri giriş ve çıkışları sonuç mevcut stok durumuna ve sonuç sayfasına eklenmemektedir. Formulü çekiyorum ama olmuyor.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
En son dosyada (6 nolu mesaj eki) bir problem göremedim ama hatalı sonuç veren dosyanızı (hatalı olan yeri belirterek) eklerseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.