kasa defteri hazırlamama yardımcı olurmusunuz?

Excel Vers. ve Dili
01
küçük çaplı bir seyahat acentamız var.
Günlük olarak elle kasa defteri tuttuyoruz.çok fazla detaylı değil işlemlerimiz 4 5 tane giriş söz konusu.
kendimce excel den kasa defteri yaptım ama istediğim gibi olmuyor.aşağıdaki örneği inceleyip bana yardımcı olabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
01
arkadasım ilgin için tşkler ama senden ricam benim verdiğim örneği incelermisin böle bişe yapmam için sırf excell e bağlı kalmalımıyım, kaç günden beri access ve visual basic i araştırıyorum..

bir çok kasa sorularına bu linkleri vermişssin ama onlar benim işime yaramaz..lütfen verdiğim örneği incele.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
arkadasım ilgin için tşkler ama senden ricam benim verdiğim örneği incelermisin böle bişe yapmam için sırf excell e bağlı kalmalımıyım, kaç günden beri access ve visual basic i araştırıyorum..

bir çok kasa sorularına bu linkleri vermişssin ama onlar benim işime yaramaz..lütfen verdiğim örneği incele.
Sayın SpYFuRKy

Örnek tablona baktım bizden ne yapmamızı istiyorsunuz? tablonuzda hiç bir açıklama yok, bu tabloya bakarak hiç kimsenin bir fikir üretmesini beklemeyiniz.ondan sonra dosyama ve soruma bakmadılar diye söylenip durursunuz.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Selamlar,

Sayın Halit3 Hocamızın Verdiği Linklerdeki Kasa Dosyaları Güzel ...
Biz Burda Saygının Ve Sevginin Çerçevesinde Birbirimize Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz ...Lütfen Emir Kipiyle Konuşmayın
Ne Yapmak İstediğinizi Açıklarmısınız.....

Hayırlı Günler

Excel Vers. ve Dili
01
estafuruullah emir kipi ne demek.lütfen kelimelerin bir kısmından yola çıkarak yanlış anlaşılma olmasın.kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.

yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.

açtığım başlıkta ilgili excell dosyası var orda ne yapılacağı açık zaten .incelerseniz sevinirim

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
5 nolu mesajımda belirttiğim gibi dosyanı açtım ne yapılacağına dair açık hiç birşey bulamadım.sorularınızı sorarken açıklayıcı bilginizide mutlaka ekleyiniz. dosyanızın bir resmini ekliyorum ne yapılacağına dair hiç bir şey yok.

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Kusura bakmayın ben eski dosyayı koymuşum açıklamaları olarak anca hazırlayabilidim..
herhalde yanlılıkla aynı dosyayı yine gönderdiniz. açıklayıcı bilginizi buraya kısa olarak yazınız. Detaylarını dosyanızın içine yazınız. Malumunuz kota sorunu olanlar için her seferinde dosyanızı indirmek zorunda kalmasınlar.

Excel Vers. ve Dili
01
Halit Bey başlıkların bir kısmına açıklama yazdım kontrol edermisiniz

Kusura bakmayın :) eski dosyayı sildim yenisini tekrar yükledim

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Ben anlatamadım galiba dosyanızı yeniden indirdim. baktım bizden bu dosyanıza ne yapmamızı istiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
01
Halit Bey bu kayıtlar günlük tutulan kayıtlar.ben bu mantığı geliştirmek istiyorum.Program tarzında..Access in veya visual basic in bana bu konuda ne gibi yardımı olur?

Buradan konuşmalarımız mesaj kalabalığı yapıyorsa özelden de mesaj atabilirim..

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
bu konuda profosyenel yardım almanız gerekiyor galiba bu söylediğiniz. beni aşıyor burada yanlızca bilgi alış verişi olarak yapamadığınız küçük sorunlara çözümler üretmeye çalışıyoruz.

diğer taraftan aşağıdaki linkte bir kaç örnek çalışma mevcut

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=80349&highlight=kasa+defteri

Excel Vers. ve Dili
01
Dün inceledim.Güzel bir çalışma ama işime yaramaycaktır.
Halit Bey ilginiz için teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
01
Halit Bey..Benim yolladıgım dosyadaki..Devirleri nasıl yapmalıyım...Kalan bakiyeleri bir sonraki dosyaya otomatik olarak gelmesini istiyorum.

Hergün akşamdan kalan bakiyemin bir sonraki gün ün sabah bakiyesinde olması gibi.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
ekli dosyanın sayfa2 sayfasında deneme amaçlı bazı başlıklar yaptım kendine göre bu başlıkları düzenle ve komut duğmesine tıkladığın zaman bir taplo gelecek buradan takip edebilirsin herşeyi

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
01
ekli dosyanın sayfa2 sayfasında deneme amaçlı bazı başlıklar yaptım kendine göre bu başlıkları düzenle ve komut duğmesine tıkladığın zaman bir taplo gelecek buradan takip edebilirsin herşeyi
verileri girdikten sonra Butona tıkladıgımda hata verdi..ekte..

Yardımlarınız için tekrar tşkler.

Ekli dosyalar