Kaybolan excel dosyasını bulmak

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar ben winmail yani outlook gibi bir mail prgramı kullanıyorum. Excel çalışma sayfamı winmail programından gelen maillerden açıp kullandım. Sabahtan akşama kadar çalışma yaptım.dosyayı aralıklarla kaydettim ama exceli kapatıp tekrar girdikten sonra dosyamı bulamadım. Winmail de gelen kutumdaki excel dosyama girdim fakat orda hiç bir değişiklik olmamış. Ilk geldiği haliyle duruyor. Ben bu dosyamı isim olarakta arattırdım fakat bulamadım. Ama dosyamda çalışrken sürekli kaydettim. Bu excel dosyamı nasıl bulabilirim. çok acil yardımcı olmanız gerekiyor.

Yazımı okuyup yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese iyi günler...

Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr-eng
office 2007 tr-eng
windowsta ara menüsüne girerek aranacak kısmına *.xls veya *.xlsx yazarak arama konumu olarak local drive da aratmayı dene.

G

gezgin64

Misafir
explorer ile bulabilirsin

Boş bir internet explorer sayfası aç. GEÇMİŞ sekmesinden BİLGİSAYAR geçmişini seçerek dosya ismini kontrol et.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

winmail nasıl bişeydir bilmiyorum ama muhtemelen temp dosyası üzerinde çalıştınız, winmail kapanınca dosyada değişikliği göremeyebilirsiniz.
bence geçici klasörde oluşturulan geçici dosya üzerinde çalıştığınız için uygulama kapandığında dosya silinmiştir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Bütün dosyaları görünür hale getirip avafind programıyla deneyin