manisali61
Banned
- Excel Vers. ve Dili
- Excel2003
Arkadaşlar merhaba..
Korhan Ayhan üstadımın hazırladığı programda değişiklik yaptıktan sonra çıkarken "kaydedip kaydetmeyeceğimizi" soruyor..Evet deyip kullandığımız çalışma programından çıkarken açık olan bütün excel kitaplarını kaydetmeden kapatıyor..Ben sadece kullandığım bu çalışma kitabından çıkmasını istiyorum..
Bu progfram ile kodları aşağıya yazıyorum..Araya hangi satırın ekleneceğini ya da hangi satırın düzenleneceğinizi gösterirseniz sevinirim..
Şimdiden teşekkürler. Kodlar şöyle :
Option Explicit
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Dim sor
sor = MsgBox("Dosyanızın kaydedilmesini istiyor musunuz?", 4, " UYARI - Sayın Mehtap BAYKA")
If sor = vbYes Then
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
Else
Application.DisplayAlerts = False
Application.Quit
End If
End Sub
Korhan Ayhan üstadımın hazırladığı programda değişiklik yaptıktan sonra çıkarken "kaydedip kaydetmeyeceğimizi" soruyor..Evet deyip kullandığımız çalışma programından çıkarken açık olan bütün excel kitaplarını kaydetmeden kapatıyor..Ben sadece kullandığım bu çalışma kitabından çıkmasını istiyorum..
Bu progfram ile kodları aşağıya yazıyorum..Araya hangi satırın ekleneceğini ya da hangi satırın düzenleneceğinizi gösterirseniz sevinirim..
Şimdiden teşekkürler. Kodlar şöyle :
Option Explicit
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Dim sor
sor = MsgBox("Dosyanızın kaydedilmesini istiyor musunuz?", 4, " UYARI - Sayın Mehtap BAYKA")
If sor = vbYes Then
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
Else
Application.DisplayAlerts = False
Application.Quit
End If
End Sub