Kaydırma Butonu

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Türkçe
Sayın Üstadlarım,
Kaydırma butonundaki ayarlamada 0 ile 30.000 arasında olmalı diyor.
bu rakamı artırmanın bir yolu varmı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Siz, anladıım kadarıyla; "Formlar" araç çubuğunu kullanarak bir "Kaydırma çubuğu" ilave etmişsiniz ...

Eğer, bu bar'ı, bir Grafik sheet'i üzerinde kullanmıyorsanız, "Denetim Araç Kutusu" adlı araç çubuğunu görünür kılın.

Bu çubuğun üzerinde de; "Kaydırma Çubuğuna" benzer bir nesne göreceksiniz. (Adı da aynı zaten)

Bu nesnede de; LinkedCell, Max, Min değerlerini ayarlayarak, istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Türkçe
Sayın Ferhat Pazarçevirdi,
Önce verdiğiniz cevap için teşekkürler o konuda biraz olsun bilgilendim ancak dosya biraz karıştı ve ben yedek dosyayı yolluyorum. Orda açıklama var yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Dosyanızdaki nesne; "Kaydırma Çubuğu" değil, bir "Değer Değiştirici" ...

Bu nesnenin sol tarafına bir nesne daha ilave ettim (Denetim Araç Kutusundan) ... Şimdi; 200.000'e kadar, ilgili değeri değiştirebilirsiniz. Eski nesneyi, farkı görebilmeniz için bilerek silmedim. Sizin silmenizde herhangi bir sakınca yok ...

İkinci sorunuz için; Maliye Bakanlığının Damgasını kullanmak, kanunen de yasak diye biliyorum ... Bu damgayı kullanma yetkisi; fatura basımı için onay almış matbaalardadır ... Eğer bunu yaparsanız, naylon (sahte) fatura düzenlemiş olursunuz ki, bu da hiç iyi olmaz ... Yani, bence vazgeçin ...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Windows7 Türkçe
Sayın Ferhat Pazarçevirdi,
Cevap için çok teşekkürler. Ancak bu buton nasıl koyuluyor ve maksimum rakam sınırı nerden yapılıyor kısa bir açıklama yapabilirmisiniz ? Çok teşekkür ederim. Allah zihin açıklığı versin.