Kayıt Edilen Verilerden Bazılarını Başka Excel Dosyasına yazmak ?

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Fatura tablosunda verileri girip yazdıktan sonra aynı verileri başka bir excel dosyasına borç olarak yazıyoruz. Aslında cok gorunmuyor goze ama gunde 500 fatura yazıldığını düsününce zaman kaybı çok.

Fatura tablosundaki Tutar kısmı ve Fatura sahibi alanını Borç tablosuna 1 satır olarak yazmak mümkün mü ? mümkünse nasıl ?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Fatura tablosunda verileri girip yazdıktan sonra aynı verileri başka bir excel dosyasına borç olarak yazıyoruz. Aslında cok gorunmuyor goze ama gunde 500 fatura yazıldığını düsününce zaman kaybı çok.

Fatura tablosundaki Tutar kısmı ve Fatura sahibi alanını Borç tablosuna 1 satır olarak yazmak mümkün mü ? mümkünse nasıl ?
Tam olarak ne istediğinizi anlamadım ama benim tahmin ettiğm gibiyse olur.:cool:
Gördüğünüz üzre tahmin diyorum.Somut bir şey yok çünkü.Bir dosya eklesenizde görsek.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
elimde şuan örnek yok ama daha açık anlatmaya çalışayım.
2 tane excel sayfamız var.
1 tanesi Fatura.Diğeri Borç. Faturada 2 tane hücre bizim için onemli. Birinde genel toplam var diğerinde fatura sahibinin adı. Bu Fatura belgesini kayıt edince YADA yazdırınca o 2 hücredeki bilgiler Borç tablosuna(Borç tablosu kabaca Alacaklı ve Borç sütunlarından olusuyor. Fatura yolladığımız kişinin adı Alacaklının altına Borç Sutunun altına faturadaki Genel toplam yazılacak) OTOMATİK yazılacak.