Kayıt öncesinde şifre sorma ???

Merhabalar. Ağ üzerinde yaplaşıma açık bir dosyam var. Herkes işlem yapıp kaydedebiliyor. Ama sorun şu; bu dosyaya herkes tarafından erişilebilinmesini istiyorum fakat sadece bazı kişilerin dğeişiklik yapıp kaydedebilmelerini istiyorum. Bunun içinde şifre kullanmak istiyorum. Yani biri herhangi bir bilgisayardan dosyaya erişecek, değişiklik yapıp kaydetmek istediği zaman şifre sorulacak. şifre girildiği zaman kaydedecek. (Buna ek olarak, kayıt yapan kişinin kim olduğunu HANGİ BİLGİSAYARDAN GİRDİĞİNE GÖRE değilde hangi şifreyi girdiğine göre anlayacak bir şey yapmak istiorum. Biliyorum belki çok şey istiyorum ama zoru hedeflemeyen ilerleyemez :)

örnekle açıklayacak olursam; ben ofisteki herhangi bir bilgisayardan dosyayı açtım. değişiklik yaptım, kaydetmeden önce şifre sordu, şifremi girdim, kaydettim. Ama bu işlemi HERHANGİ bilgisayardanda aynı şekilde yapmak istiyorum. Yani aynı şifreyi kullandığım için değişilik yapan kişi olarak YILMAZ olarak görülmesi, başkası başka herhangi bir bilgisayarda kendi şifresiyle işlem yapınca da onun adını görmek istiyorum. Bu arada püf nokta herkesin AYRI bir şifresinin olması...
İnşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
2003
benimde böyle birşeye ihtiyacım var.en azından kaydetmeden önce şifre sorması..

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Dosyanız ektedir.umarım isteğinizi karşılar...

Ekli dosyalar