kneehot
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- OFFİCE 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 06-10-2025
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=DOLAYLI(ADRES(KAÇINCI("*"&$D$1&"*";$A$1:$A$100;0);1))
sayın evren gizlen yazdıgınız kodu kendı calısma sayfama aktardım fakat calıstıramadım dosya uzantısı xlsm ondan kaynaklanıyor olabılırmı?d1 hücresine ismin bir kısmını veya tamamını giriniz.
Kodlar çalışma sayfasının modülündedir.
Dosyanız ektedir.![]()
Bu konuda bir fikrim yok.sayın evren gizlen yazdıgınız kodu kendı calısma sayfama aktardım fakat calıstıramadım dosya uzantısı xlsm ondan kaynaklanıyor olabılırmı?
ekledıgınız formulu ornek dosyama ekleyınce calısıyor fakat dıger dosyama yapıstırdıgımda rakam cıkıyor anlayamadım.yazı olarak alamıyorum tum bıcımlerı denedım.selamlar;
formül ile yapılmış
alternatif;
?Kod:=dolaylı(adres(kaçıncı("*"&$d$1&"*";$a$1:$a$100;0);1))
Saygılar;
tablo ıcınde offıce 2007 de calısan tablo ozellıklerı var xls formatına donusturunce calısmıyor ayrıca makro ekleyıncede xlsm formatı ıstıyor sayın evren gızlen bende memnun degılım bu uzantıların farklı olmasından fakat sagolsun mıcrosoftbu konuda bir fikrim yok.
Niye standart excel dosyası kullanmıyorsunuz.
Dosyanızı farklı kaydet ile xls ,eğer 2007 kulanıyorsanız xlsx formatına çeviriniz.![]()
Makronun çalışabilmesi için.Çalışacak sayfayı seçin.sonra sayfa sekmesine sağ tıklayın.Kodu görüntüleyi seçin.Sonra kodları yapıştırın.VBE'yi kapatın.Makro çalışacaktır.tablo ıcınde offıce 2007 de calısan tablo ozellıklerı var xls formatına donusturunce calısmıyor ayrıca makro ekleyıncede xlsm formatı ıstıyor sayın evren gızlen bende memnun degılım bu uzantıların farklı olmasından fakat sagolsun mıcrosoft![]()