Kendiliğinden Oluşan Çift Tırnak İşareti (")

Excel Vers. ve Dili
Excel
Merhaba Arkadaşlar,

Bir excel dosyası çalışıyorum. Soldan sağa 50 sutun var,

Kod:
=H3&I3&J3&K3&L3&M3&N3&O3&P3&Q3&R3&S3&T3&U3&V3&W3&X3&Y3&Z3&AA3&AB3&AC3&AD3&AE3&AF3&AG3&AH3&AI3&AJ3&AK3&AL3&AM3&AN3&AO3&AP3&AQ3&AR3&AS3&AT3&AU3&AV3
Resime Bakınız.

[URL

bütün sUtunları böyle birleştiriyorum ve sonuç aldığım sütunda herşey toplanıyor buraya kadar bir sorun yok. Fakat bu herşeyin toplandığı sutundaki değerleri bir yere yapıştırsam da her zaman metinin başında ve sonunda "çift tırnak" işareti bırakıyor. öZEL YAPIŞTIR DENEDİM başka bir yere kopyaladım. Dosyayı yeniden yaptım. Yok işin içinden çıkamadım bir türlü başta, metinin içerlerinde ve sonun da çift tırnak işaretini otomatik bırakıyor.

Sonuç itibariyle aşağıdaki resimde görüldüğü gibi AX3 alanında topladığım sutunlarda tırnak işareti bazı yerlerde var . Ama her ne oluyorsa özel yapıştır değerler deyince tüm çift tırnak işareti çiftliyor. Tırnak işareti olan yerlere bir tane daha tırnak işareti atıyor.

Konu ile ilgili bu işin ehli arkadaşların yardımını rica ederim.

Bilginize.

Excel Vers. ve Dili
Excel
Arkadaşlar yardım rica ediyorum. Gerçekten önemli bir ihtiyacım var. Konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Cengiz Demir

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 TR (32 Bit)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-04-2025
Not defterine yapıştırıp dener misiniz ? Sonra oradan alıp excelde istediğiniz yere yapıştırın.

Ayrıca yapıştırdığınz yerdeki hücre formatını metin olarak değiştirip deneyin.

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe (64 bit)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-11-2026
.

Son düzenleme:

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Dosyanızı ekler misiniz.
dosya.co gibi bir sitede paylaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel
Merhaba Muzaffera Ali Bey,

Ekli dosya aşağıda linktedir.

TSOFT-YUKLEME sheet'i içerisindeki "ÜRÜN DETAY" Sutununda toplanan içerik onu alıp bir yere yapıştıracağım fakat bu çift tırnak işareti çıkıyor.

Bireysel olarak yardımcı olmak isterseniz ANYDESK vs. paylaşabilirim. Forum kurallarını bilmiyırum umarım yanlış birşey yapmıyorumdur.

İlgi alakanız için teşekkür ederim.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Çok fazla deneme yaptım metinde hiçbir bir değişiklik olmuyor.
"TSOFT-YUKLEME" sayfasın "S" sütununda ve "DESC-HTML-CO2" sayfası "AW" ve "AX" sütunlarında da denemeler yaptım.

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Dediğiniz hücreleri kopyalayıp başka bir dosyaya değerleri yapıştırınca tek tırnaklar çift tırnak oluyor dediniz.
İşte bu olmadı.