Kıdem Yılı Hesaplaması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Değerli Uzman Arkadaşlarım,

Firmamızda kıdem yılı hesaplaması yapılacak ama şöyle bir sorunumuz var.

Çalışanlara geçmiş yıllarda oldukça sık girdi çıktı yapılmıştır. Dolayısıyla kıdem yılı hesaplamasında benim excel bilgim ile bunu bitirmem pek mümkün olmayacaktır ya da oldukça vaktimi alacaktır. Uzman arkadaşlarımın ekli dosyayı ve içindeki açıklamaları okuyarak fonksiyonel olarak bana yardım etmelerini rica ediyorum.. Şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum.

Saygılar..

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Verilerinizi şekil itibariyle bir miktar değiştirdim. Umarım sorun olmaz.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Değerli Uzman Arkadaşım,

İnanınız bu haliyle bile beni o kadar meşakkatli bir iştem kurtardınız ki Allah sizden razı olsun.

Çok teşekkür ederim.

Sadece küçük bir rica ya da soru. Data düzenlemesi yaptığınız şekilde personelin alt alta yazılması işinede bir formül bulursanız durum tam bir kaymaklı kadayıf olacak. Fonksiyonel olarak sizin düzenlemeniz de olduğu gibi olacaksa da yine de işimi görür.

Emeğinize samimi teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Sorunuzu tam anlamadım.
Data sayfasının ilk formatında kalmasını mı istiyorsunuz?
(bu sayfada her işlemin bir satırda olmasını, işlemin şirketiçi yada giriş-çıkış olduğunu belirlemek ve tablodan verileri almak için adına gerekli gördüm)
Yada rapor sayfasının yana doğru değilde alta doğru genişlemesini mi istiyorsunuz?
Sorunuzu netleştirirseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Merhaba,

Dos ortamında çalışan programımız maalesef rapor olmada istediğimiz değişikliklere müsade etmiyor. Ne yaparsak yapalım DATA sayfasının ilk halinden bir adım öteye geçmemize müsade etmiyor. Yüzlerce çalışanın olduğu bir durumda bunların sizin son şeklini verdiğiniz DATA haline getirmek elbet bize bir zahmet verecektir. Ancak; olmayacak bir durumda da sizlere zahmet vermek değil amacımız. Bu haliyle bile üzerimizden büyük bir yük kalkmış oldu. Demiştim ya olursa kaymaklı kadayıf olur.

Sağlıklı günler diliyorum. Kolay gelsin.