Kıst Ayırma Tablosu

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Merhaba,

Arkadaslar kist ayirmak icin bir tablo yaptim fakat sanirim yanlis bir yolla deniyorum, o yuzden kistaslar kafami karistiriyor..

ekte verdigim dosyadaki calismami duzeltmeme yardimci olurmusunuz..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Sanirim bu kadar karisik olmayan bisey yapilabilir biraz brain storm yapip fikir de verebilirsiniz arkadaslar..

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Hocam cok tesekkur ederim fonksiyonunuzu inceliyorum, kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
:) Hocam kusura bakmayin konu kesinlikle cozulmus :) daha bu sabah dosyayi kullandim, hatta sizi sitede gorunce acaba yurttas bunu yaparken brain storm yaptimi yoksa bi anda kafasinda beliriyomu boyle seyler diye dusunuyordum..

Cozuldu konusuna gelince inanin, oyle bir durum olsaydi yazdigim konulara cevap verilip verilmemesinden bile kendi adima duzgun bir sekilde birakir, cozuldugu gorulen bir konu olurdu.. hem size olan minnettarlik ve tesekkur borcumu odemis olurdum..

Cok tesekkur ederim yurttas bey ben bayagi bi uyuz olmustum dosyaya; sanirim bir pratiklik getiriyor tecrube insana, pratik cozume ulasicak yollar dusunemedim..

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
:) Hocam kusura bakmayin konu kesinlikle cozulmus :) daha bu sabah dosyayi kullandim, hatta sizi sitede gorunce acaba yurttas bunu yaparken brain storm yaptimi yoksa bi anda kafasinda beliriyomu boyle seyler diye dusunuyordum..
Sorunun çözüldüğüne sevindim.:)

Çünkü ben fazla deneme yapamamıştım. Sonucunu bekliyordum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Hocam bu arada bi onceki mesajimi duzenledim ama arada sizin mesajiniz gelmis, konu icin tesekkurumu tekrardan sunmak isterim, sagolun..