kitap takip uygulaması kod sorunu

Excel Vers. ve Dili
XP TÜRKÇE
arkadaşlar merhaba okuduğum kitapların takibi ile ilgili bir form oluşturdum ama kodlamayı fazla bilmediğim için yapamadım acaba bana kodlamada yardımcı olabilecek var mı? haftada ortalama 2-3 kitap okuyorum ve ileriye dönük bunların bir dökümü olsun istiyorum.excelde böyle bir uygulama varmı bilmiyorum.aradım ama bulamadım.eğer excel örneği olan arkadaş varsa paylaşabilir mi.eskiden varmıştı galiba forumda aradım ama hep silinmiş forum yenilemede galiba. acceste var bir çok uygulama ama ben excel de bir kitap takip uygulaması istiyorum.biraz uğraştım ama userformu tasarlayabildim ve arama ve form açmak için bir buton ekledim.userformun kodlamasını bira uğraştım ama olmadı.yardımcı olabilecek arkadaşa çok minnettar kalırım...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Sayın MAPMAN
Ekte sizin dosyanız üzerinde yapılmaya başlanmış kodlamalar var, bunları başlangıç olarak alın ve uygulamanıza devam edin. Göreceksiniz ki kendi yaptığınız daha da güzel olacaktır. Saygılarımla..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
XP TÜRKÇE
Sayın nsertoglu çok teşekkür ederim.yardımlarınız için.Hem bu benim için iyi bir örnek oldu.kodlarını düzenleyip yayınlayacağım.Ayrıca userformdan hücrelere nasıl yorumlama yapacağımın mantığını çözmede de faydası olur diye düşünüyorum.

Tekrar teşkkürler Sayın nsertoglu...

Excel Vers. ve Dili
XP TÜRKÇE
Sayın nsertoglu bir süredir bu uygulama üzerinde çalışamadım askere gitmek zorunda kaldığım için.Çok şükür tekrar buradayım.Yardımınız için sağolun.Ancak A6 dan itibaren olan sıra no kısmına devamlı olarak sıra numarası olarak 1 veriyor.Otomatik sıra numarası vermiyor.Uğraştım ama olmadı.Acaba userformdan kayıt eklendikçe sıra numarası bölümü otomatik olarak nasıl verir.Düzenlememe yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
sn:MAPMAN sorununuz çözülmedimi? istediğiniz sıra numarası dosyanıza eklenmiştir...

Excel Vers. ve Dili
XP TÜRKÇE
ev kitap takip son şekli

sn:MAPMAN sorununuz çözülmedimi? istediğiniz sıra numarası dosyanıza eklenmiştir...
Sn:security kusurma bakmayın bir kaç gündür üzerinde çalıştığım için bu başlığa girip inceleme şansım olmadı.Son şeklini verdim ve aşağıda yayınlıyorum.Size ve sn:nsertoglu'na yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Evde ve iş yerinde okuduğum kitapları takip amaçlı oluşturduğum bu uygulama bana da excel adına yeni deneyimler kazandırdı.Özellikle userform ve vba üzerine daha çok düşmeye başladım.Sağ üst kısma eklediğim istatistiki bilgilere dikkat edecek olursak çok fazla kitap okumalıyız.Umarım hepimizin hayatı bir kitabın bilgi yüklü yaprakları gibi geçer.

Aşağıda son şeklini eklediğim uygulama hakkındaki görüş ve yapıcı önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
XP TÜRKÇE
bul ve değiştir kısımlarında farkettiğim hatayı düzenledim.yeni şekli ile yayınlandı.Umarım herkese faydalı olur.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
dosyanın farklı linki var mı.