Kitapları birbirine bağlamak.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Arkadaşlar iyi akşamlar,
benim sorunum şu.
Ekte Sayın limanC34 ün katkılarıyla hazırlanmış bir çalışmam var.
MASTER SE/sayfa1 Ana sayfa. Ve bu sayfadaki bilgileri 1.SE Adlı kitap ve sayfaları'da alacak. Satır ekleme o kitaplar ve sayfalarına'da uygulanması gerekecek.Yani diğer kitapları/sayfaları MASTER SE/sayfa1 e bağlamak istiyorum.
Nasıl yapıcam ???

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21/03/2019
Bağ yapıştır ile yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın metinozlu,
İyi akşamlar.Bağ yapıştır ile bilgiler gidiyor ancak master sayfa1 de yapılan satır ekleme,diğer kitaptaki sayfalarda satır ekleme işini yapmıyor.

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
Programcılık açısından tek veritabanında verileri depolamak ve bu verilerden istediğiniz sonuçlara ulaşmak daha kolay.verileri ayrı ayrı sayfalarda olmasından ziyade aynı sayfada olup veriye ilişkin detaylı bilgileri yazmak ve bu bilgilerden rapor elde etmek daha kolay.ayrıca tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı açıklarsanız sizin bilmediğiniz daha kolay yöntemlerle probleminiz çözülebilir.Tam ne yapmak istediğinizi açıklarmısınız?

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın metinozlu,
veri tabanı tek değil.diğer kitap ve sayfalarda da var.Ben emtia piyasasında işlem gören ürünlerin günlük fiyatlarını ve işlemlerini takip ediyorum.Sık sık ürün değişimi olduğu için de bazı satırları silip bazılarını ekliyorum.Tek veri tabanı olarak ürün ismi ve kod numarasını belirledim.Amacım bu iki sütunu baz alarak yaptığım tüm eklemeler ve silmelerin diğer sayfalarada yansıması.
Bkz.al-sat sinyalleri adlı konu.
İlgilerinize teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
ben çözemiyeceğim,diğer üstadlar yardım eder sanırım.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Hepinize merhaba,
Arkadaşlar bu konu hakkında bana yardım edebilirmisiniz?
İyi çalışmalar dilerim.