Klasördeki değişikliği mesaj ile bildirme...

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba,
Bir klasör içindeki excel sayfalarında değişiklik olduğunda bu değişikliği bize mesaj ile bildirecek bir makro var mı acaba? (veya bunun başka bir yolu)

Emek harcayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
offıce 2003
Sayın COGULCU şimdi bende merak ettim.Benimde işime yarayabileceğini düşünüyorum.
konu hakkında bilgim yok ama değerli hocalarımızın yardım edeceğini düşünüyorum
Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
2007
galiba bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek bir arkadaş yok!!!!!!!

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Bir çalışma yaptım...Umarım işinize yarar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Elinize sağlık sn. ozgretmen hocam.

Excel Vers. ve Dili
2007
Emeğine sağlık hocam ....

yalnız hata veriyor biraz uğraştım ama düzeltemedim...Dosya bulunamadı hatası veriyor...

bi bakabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Emeğine sağlık hocam ....
yalnız hata veriyor biraz uğraştım ama düzeltemedim...Dosya bulunamadı hatası veriyor...
bi bakabilir misiniz?
Çalışması lazım idi.C de Deneme adlı bir klasör oluşturup , içine de excel çalışma kitapları koydunuz mu ?

Excel Vers. ve Dili
2007
evet aynen dediğiniz gibi uyguladım ama neden hata oluşuyor anlayamadım...

Excel Vers. ve Dili
2007
Hocam bu dosyaya gerçekten çok ihtiyacım var. Neden çalışmıyor.... Biraz uğraştıracak galiba... Sizde çalışıyor mu acaba...ben de çalışmıyor.

şimdiden teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Hocam bu dosyaya gerçekten çok ihtiyacım var. Neden çalışmıyor.... Biraz uğraştıracak galiba... Sizde çalışıyor mu acaba...ben de çalışmıyor.
şimdiden teşekkür ederim...
bende çalışıyor.Birde kodlardaki dolar($) işaretini kaldırıp dener misiniz ?

Excel Vers. ve Dili
2007
Hocam tamam oldu. Gönderdiğiniz dosyada denemenin içinde olması gerekyormuş. Benim dosyam masa üzerindeydi. Klasörün içine attım....yalnız diyelim deneme içindeki herhangi bir excel sayfasında ya da deneme içindeki farklı bir klasör içeriğinde değişiklik yapıldığında görebilecek miyiz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Bu sistemde anlayamadığım 30 dosyadan sonrasında kontrol yapmıyor nedeni ne olabilir.?

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Hocam tamam oldu. Gönderdiğiniz dosyada denemenin içinde olması gerekyormuş. Benim dosyam masa üzerindeydi. Klasörün içine attım....yalnız diyelim deneme içindeki herhangi bir excel sayfasında ya da deneme içindeki farklı bir klasör içeriğinde değişiklik yapıldığında görebilecek miyiz?
Masaüstünde olmasının bir sakıncası yok ki.Dosya istediğiniz yerde Olabilir.Çalışır.Madem bu şekilde hallettiniz.Tamamdır o zaman.
Bu sistemde anlayamadığım 30 dosyadan sonrasında kontrol yapmıyor nedeni ne olabilir.?
B ce D sütunlarında Koşullu Biçimlendirme Var.B1 i ve D1 i tutarak aşağı doğru sürükleyin.

Excel Vers. ve Dili
2007
Hocam tekrar merhaba,

Acaba yapılan değişikliğin ne olduğunu gösterebilir mi...

Ayrıca benim klasörümün altında farklı klasörler ve bu klasörlerin içinde de birçok excel sayfaları mevcut.

Çalışma güzel fakat sadece o klasördeki excel sayfalarının değişim tarihlerini veriyor...

İlgilenirseniz sevinirim.... Birçok kişinin işine yarayacağına inanıyorum...

İyi çalışmalar....

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Hocam tekrar merhaba,
Acaba yapılan değişikliğin ne olduğunu gösterebilir mi...
Ayrıca benim klasörümün altında farklı klasörler ve bu klasörlerin içinde de birçok excel sayfaları mevcut.
Çalışma güzel fakat sadece o klasördeki excel sayfalarının değişim tarihlerini veriyor...
İlgilenirseniz sevinirim.... Birçok kişinin işine yarayacağına inanıyorum...
İyi çalışmalar....
Dosya ekte.Ama bu defa C deneme klasörü altında ki alt klasörlerde olmalı bütün çalışma kitaplarınız.Yapılan Değişikliğin Ne olduğunu anlamak için ne yapılır , şu an için bir fikrim yok...

Ekli dosyalar