kod görüntüle aktif değil

Excel Vers. ve Dili
2007,5
1 - Kod görünlüleme aktif deyil, dolayısıyla kod sayfası açılmıyor ne yapabilirim.

2 - Kod yazmayı nasıl öğrenebilirim öneriniz ne

3 - gelen cevaplara bende cevap verince tekrar cevap verilmiyor acaba ulaşmıyormu yoğunluktanmı veya yeni başlıklamı sormam gerekir ( forma yeni üye oldum bilemiyorum )

3 sorumun 1 ne cevap varip 2 sine vermeyince cevap bölüme tekrar soruyom
cevap gelmiyor..

teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
1 - Kod görünlüleme aktif deyil, dolayısıyla kod sayfası açılmıyor ne yapabilirim.

2 - Kod yazmayı nasıl öğrenebilirim öneriniz ne

3 - gelen cevaplara bende cevap verince tekrar cevap verilmiyor acaba ulaşmıyormu yoğunluktanmı veya yeni başlıklamı sormam gerekir ( forma yeni üye oldum bilemiyorum )

3 sorumun 1 ne cevap varip 2 sine vermeyince cevap bölüme tekrar soruyom
cevap gelmiyor..

teşekkürler

1:excel sayfasında iken sayfa1 yazısının üstüne sağ tuş yapın kod görüntüle deyin kod bölümü çıkacaktır. ( en basit yolu bu) Veya menuye sağ tıklayıp visual basic i seçin.
2:forumda örnekler mevcut biraz çalışmayla kendi kodlarınızı yazabilirsiniz yani örnek uygulamalar ile kendinizi geliştirebilirsiniz.
3:konunuzu başka başlık açarak sormanıza gerek yoktur. sn: uzmanlarımız ve üyelerimiz yardımcı olacaklardır. bu arada foruma hoş geldiniz.
kolay gelsin başarılar.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
makroya gir orada view'e gel projeckt explorer secenegi tıkla kod goruntuleme aktif olacaktır

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın mutluedenercan,

1. Büyük ihtimalle kod bölümünüz (VBA) şifrelidir.

2. Kod yazmayı sürekli pratik yapmakla ve forumda verilen örnekleri inceleyenerek ne yaptığını anlamaya çalışmakla öğrenebilirsiniz. (Ek olarak, 1 kitap ciddi manada yardımcı olacaktır)

3. Foruma yönelttiğiniz bir sorunun cevabı verildikten sonra; aynı başlık altında sorduğunuz sonraki sorular, cevabı veren kişi veya diğer üyelerce görülmemiş veya yardımcı olunamayacağından cevaplanmamış olabilir.

3'e istinaden, yeni bir konu açarak ikinci sorunuzu tekrar sorabilir veya yaptığınız gibi aynı başlık altında devam edebilirsiniz. Sorunuz halen cevaplanmamış ise, günde 1 defa aynı konuya "Mesaj güncelleme" gibi bir şey yazarak konunun en başa taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007,5
Teşekkürler ..Araçlar - makrolara giriyom birtek güvellik aktif viev enasıl girecem..

Şaban bey size cevep olarakta VBA şifreli ne nasıl açarız

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın mutluedenercan,

Excel sayfanızı açın ve klavyeden Alt + F11 tuşlarına beraber basın. VBA bölümüne geçersiniz.

Eğer VBA'da şifre var ise yazılmış kodlar görülemez. Şifreyi ise sadece koyan kişi açabilir.

Excel Vers. ve Dili
2007,5
VBA sayfası açılıyor ( boş bir sayfa ) şifre yok

exel örneğimi başka bir bilgisayarda açınca : " Bu çalışma kitabı VBA projesi, Activex denetimleri ve progralmamabirlikte ilgili diğer özelliklerini kaybetti " mesajı veriyor

kod bölümü aktif nasıl olur , nasıl girebilirim

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
excel versiyonu 2007 olunca bende yasiyorum bazen ama 2003 kaydedince sorun cikmiyor, sizde 2003 kullandiginiz yaziyor fakat yinede soyleyeyim istedim..

Excel Vers. ve Dili
2007,5
exel örneğimi başka bir bilgisayarda açınca : " Bu çalışma kitabı VBA projesi, Activex denetimleri ve progralmamabirlikte ilgili diğer özelliklerini kaybetti " mesajı veriyor.

o bilgisayar exel kaç bilmiyorum...

çaresi yokmu ayarlardan flan

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Teşekkürler ..Araçlar - makrolara giriyom birtek güvellik aktif viev enasıl girecem..

Şaban bey size cevep olarakta VBA şifreli ne nasıl açarız
makrolara girince ust menude orada view'e gel projeckt explorer secenegi tıkla kod goruntuleme aktif olacaktır