Kod'a göre verileri süzmek ve sayfaya atamak

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba Arkadaşlar

Bana yardım edebilirseniz sevinirim.

KOD sütunundaki yazılı kod'a göre ürünleri benzersiz şekilde süzüp her ürünün toplam miktarını ve süresini KOD adı yazılı sayfaya aktarabilecek formül bulabilirmisiniz.

400 Kod'lu ürünlerin verilerini anlatabileyim diye manuel oluşturdum.Toplamlarınıda Anasayfada görülebilsin.

Bilemiyorum olurmu? İki tarih aralığı süzülebilirmi?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba..

Elinize sağlık, güzel bir çalışma yapmışsınız.Fakat bazı toplamlarda hata görülüyor.Aynı ürün iki farklı kod yerinde ise toplamlarda hatalı olmuş.Birde ricam toplamları düzeltebilirseniz Kod'a göre sayfalara ürünü aktarabilirmisiniz.Ürün icmali ana sayfada değilde, her kod için bir sayfa ve buna bağlı ürünlerin toplamdaki miktar ve süreleri,de bu sayfalarda görülsün.(Makro olabilir.)Tekrar teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Merhaba,
Evet haklısınız,aynı ürünlerin değişik kodlarda olduğu gözümden kaçmış.Size yeni bir taslak hazırladım.İsterseniz böyle isterseniz bu sayfayı çoğaltıp ayrı kodlarda izleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba,
Çalışmanız gayet güzel olmuş.Dediğiniz gibi sayfalara çoğaltıp kullanacağım.Teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Rica ederim.
İyi çalışmalar.