Köprü Bağlantısı çalışmıyor.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003-TR
Merhabalar.
Excel de yapılan bir körü bağlantının sebebi ne olabilir acaba?Bunu şundan soruyorum.Bir dosyam var ve içerisinde he mpdf hem de doc uzantılı dosyalara köprü bağlantı var.Kendi bilgisayarımda doc uzantılı dosyaları açmasına rağmen pdf uzantılı olanları açamıyor.Daha doğrusu açar gibi yapıp ani olarak bir pencere açılıp kapanıyor.
Faakt farklı bilgisayarlarda bu bağlantılar çalışıyor.
Acaba Excel ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?Yahut köprü bağlantısı ile?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

doc ve pdf dosyalar aynı dizinde mi yoksa ayrı dizinler mi?

Anlaşılan, bir ağ ortamında dosyayı kullanıyorsunuz. Belki de sizin, pdf'lerin bulunduğu ilgili dizine erişim hakkınız olmayabilir.

Bir başka alternatif; Excel'le değil de Adobe Reader'la ilgili bir problem olabilir. İmkanınıza varsa, tekrar yükleyiniz.

Virüs programınızın dosyaya erişimi engelleyip engellemediğinden emin olunuz.

Herhangi bir hata mesajı alıp almadığınızı yazmamışsınız. Eğer alıyorsanız onuda belirtmenizde fayda var.

Adobe Reader yükleniyor ama dosya açmıyor görünüyor. Bu durumda, ctrl+alt+delete yapıp, AcroRD32.exe (sizde versiyon farkı nedeniyle isim başka olabilir) programının sistemde çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz.

Excel'in hyperlink bağlantıları ile ilgili bir kaç kusuru biliniyor. Bunlardan biri "#" işaretini isminde barındıran dosyalar. Belki, problem bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Benim aklıma gelen bunlar ..

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003-TR
Selamlar,
doc ile pdf dosyaları aynı dizinde evet.Ağ üzerinden doyslara erişiyorum ayrıca.Fakat dosya klasörlerine erişim ile ilgili bir yetki problemi yok.

Bunun yanısıra Adobe prog.'nı tekra yükledim.Herhangi bir hata mesajı almadan açılır gibi yapıp kapanıyor dosya.

Bunun dışında dosya isminde diyez karakteri yok.

Açıkçası pek de anlamadım nedir sorun.
Adobe reader ayarları ile ilgili mi acaba bilemiyorum.

Adobe u kaldırıp başka bir reader mı kursam ne dersiniz?belki işe yarar.

bunu yanısıra deieğiniz Aoberdr başlangıçta çalışır bir prog. olarak görünüyor.Ben ayrıca adobe programını açıp boş olarak bir kenarda tuttum ve körü bağlantısına basınca adobe penceresi ekrane geliyor fakat boş olarak açılıyor,yani dosya yine açılmıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
bu konuyu çözebilen oldumu bilmiyorum ama bende aynı sorunla karşı karşıyayım ...

neden olabileceği konusunda bilgisi olan varsa bilgi verebilirse çok memnun olurum..