köprü geçmişi

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
köprü ekle penceresindeki taranan sayfalar ve son dosyalar sekmelerinde listelenen yolları ve linkleri nasıl silebiliriz ?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

explorer6 kullanıyorsanız;

internet explorer simgesini sağ tıklayın / özellikler / genel / geçmişi sil

explorer7 veya explorer8 kullanıyorsanız benser şekilde gözatma geçmişini siliniz.

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
ilginize teşekkür ederim...

düzenli olarak bunu yapıyorum zaten, ama köprü penceresinden silinmiyor ! aylar önce kullandığım belge ve net yolları mevcut halen :(

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
ilginize teşekkür ederim...

düzenli olarak bunu yapıyorum zaten, ama köprü penceresinden silinmiyor ! aylar önce kullandığım belge ve net yolları mevcut halen :(

merhaba
eğer benim gibi her açtığınızda tertemiz bir makine kullanmak istiyorsanız
"PrivaceEraserPro" programını tavsiye ederim.
makinenizi kapattığınızda günlük temizlik yapar, geriye hiç bir iz bırakmadığı gibi makinenizin hızlanmasını sağlar.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
benim makine sürekli temiz ve explorer 8 olduğu için sonucu gözlemleyemedim ama internet geçmişini sildiğinizde köprü için açılan pencerede internet site adresi kalmamış olmalı, tekrar denemenizde fayda var.

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
dediğim gibi sürekli siliyorum, ama sizin için yeniden dosyaları, tanımlama bilgilerini ve geçmişi temizledim. değişen birşey yok. zaten net yolları dışında bilgisayarımdan kullandığım sayfaları da listeliyor. netle veya tarayıcı ile değil de windows veya office ile ilgili bir sorun gibi sanki.

kolay gelsin.