köprü oluşturmak coklu dosya acılmasını ıstıyorum

arkadaslar excelde bır hucrede kopru kurdum fakat buna 5 adet word dosyası atamak ıstıyorum yanı ben a1 hucresını tıklayınca masaustunde yada pc mın ıcındekı 5 farklı word dosyası aynı anda acılabılsın sımdıden ılggınıze tesekkur ederım
saygılarımla ,

Yok mu bu isin caresi arkadaslar kopru kurdugumda sadece 1 dosyami calistirabiflecegim farkli 4 ,5 tane dosya calistiramazmiyim

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Ekli dosyayı inceleyiniz.
VBA da dosya isimlerini kendiniz belirleyebilirsiniz.
"c:/test.doc, test2.doc... vs yazanların yerine kendi dosyalarınızı yazabilirsiniz.

Ekli dosyalar

ılgınıze tesekkur ederm fakat ben olusturdugunuz dosyaya tıklayınca yapılandırma ılerleme durumu cıkıyor onu ıptal edınce ıstedıgınız dosya bulunamıyor dıyor ayrıca komutlardan
MyAppID = Shell("Winword.EXE C:\test.doc", 1) test.dosk konumuna bendekı word dosyasının hedefını verdıgım halde yanında kı 1 ne ıse yarıyor 1 kere acılması ıcınmı acaba tesekkur ederım sımdıden

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
ılgınıze tesekkur ederm fakat ben olusturdugunuz dosyaya tıklayınca yapılandırma ılerleme durumu cıkıyor onu ıptal edınce ıstedıgınız dosya bulunamıyor dıyor ayrıca komutlardan
MyAppID = Shell("Winword.EXE C:\test.doc", 1) test.dosk konumuna bendekı word dosyasının hedefını verdıgım halde yanında kı 1 ne ıse yarıyor 1 kere acılması ıcınmı acaba tesekkur ederım sımdıden
Ekli dosyada her bir word dosyası için buton oluşturulmuştur.
"C:/test.doc" kısmını kendi dosya uzantınıza göre değiştirin.
Dosyanızın bulunduğu adrese dikkat edin.
Örnek: Dosyanız C:/belgelerim/uygulamalar/belge1.doc adresinde ise ; bu adresi tam ve doğru olarak yazmalısınız.

Diğer taraftan;
MyAppID = Shell("Winword.EXE C:\test.doc", 1) de yer alan "1" ise VBA kodları uygulama gereğidir. 1 kere açılması anlamına gelmez.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

sagolun ama uygulama calısmıyor dosya konumunu dogru yazmama ragmen dosya acılamıyor hatası verıyor ve her tıklamamda offıce yapılandırma cıkıyor onarım yapıyor yanı uzun bır bekleme suresı oluyor sonra dosya bulunamadı dıyor... baska pratık yolu yokmudur bunun sımdıden tesekkur ederım ....

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Kod:
Sub DOSYALARI_AÇ()
    Dim Dosyalar(), X As Integer
On Error Resume Next
    Dosyalar = Array("A1.xls", "A2.xls", "A3.xls", "A4.xls", "A5.xls")
    For X = 0 To UBound(Dosyalar) - 1
        Workbooks.Open Filename:="C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\Yeni Klasör\" & Dosyalar(X)
    Next
End Sub