köprü

Excel Vers. ve Dili
2000
Arkadaşlar Çalıştığım yerde 5 tane büro var bu büroların excelde tuttukları veriler var, bu verilerde hergün güncellenmekte ve köprüler mevcut ben bu 5 bürodaki excelde tuttukları verileri bir kitapta toplamak istiyorum. Bunu =EĞER([İnsan Kaynakları.xls]Sayfa1!$B$4="";"";[İnsan Kaynakları.xls]Sayfa1!$B$4) formülü ile alıyorum. ancak köprüleri almıyor. Yani bürosu veriyi girip köprüyü oluşturunca benim kitapta aynısının otomatik olarak aktarmasını istiyorum. veriler eklendikce benim kitabada aynen geçmesini istiyorum. benim kitabım kapalı iken girilen verilerin kitabımı açtığımda güncelle yaparak aktarılması gerekmektedir. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılar

Excel Vers. ve Dili
2000
Haftasonu dinlenip haftaya zinde başlayan arkadaşlarıma sesleniyorum. Benim anladığım bunu formül ile yapılamayacak herhalde, peki bunu vba (makro) ile yapılabilir mi? yapılabilirse işimle ilgili küçük bir açıklama yapayım. Arkadaşlar çalıştığım yerde 5 tane büromuz bu büroların ortak kullandığımız sörvır var bu sörvırda her büronun bir klasörü var ve bu klasörler içerisinde kendi verilerini tuttukları Formlar adında excel dosyaları var bu excel dosyalarında "VERİ GİRİŞİ" adında ortak bir sayfa mevcut bu sayfadaki bilgiler devamlı güncellenmekte ve köprüler mevcut, Yapmak istediğim şey tüm bilgiler adında bir dosyam var bu dosyamda her büronun adının bulunduğu bir sayfa var, Her büronun sörvır üzerindeki klasörler içerisinde bulunan Formlar dosyasındaki "Vergi Girişi" adındaki sayfalardan tüm bilgiler dosyama her büronun kendi adındaki sayfasına (köprüleri ile birlikte) aynen aktarılmasını makro ile sağlayabilirmiyiz? İlgililere şimdiden teşekkürler

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Formülünü aşağıdaki gibi denermisin
=KÖPRÜ(EĞER([İnsan Kaynakları.xls]Sayfa1!$B$4="";"";[İnsan Kaynakları.xls]Sayfa1!$B$4)

Excel Vers. ve Dili
2000
Sayın Tahsin bey verdiğiniz formülle köprü varmış gibi görünüyor ancak "belirtilen dosya açılamıyor" uyarısı veriyor.

Excel Vers. ve Dili
2000
Öncelikle herkezin geçmiş kurban bayramını tebrik ederim. 9 tatilde dinlenip kendisini zinde hisseten tüm arkadaşlara sesleniyorum. Bu konuya bir çözüm varmı?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Öncelikle arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlarım. Benimde böyle bir problemim var, bunu formül yada makro ile olsada olur hangisi kolaysa, ayrı iki çalışma kitabım var birinci kitapta yapılan tüm değişiklik (köprüler dahil) ikinci çalışma kitabıma aynen (birebir) geçmesini istiyorum. Teşekkürler