Köprü

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar Excelde 1. sayfanın diyelim A1 satırına yazılan isim ile 2. Sayfanın B1 hücresine köprü kurup sayfa 2den de 1. sayfaya dönebiliyorum. Esas sorum şu 1.sayfanın A1 hücresindeki yazıyı değiştirmek istediğimde otomatikman köprü kurduğum sayfaya geçiyor köprü kurulan sayfaya gitmeden A1 deki yazıyı değiştirme imkanı varmı yada buna benzer başka örnek varsa ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003
ben bildiğim kadar yanıtlıyim a1 hücresinde sağ tıkla köpryü düzenleyi işaretle açılan pencerede görüntülenecek metin yazan yazının kutucuğa ne istersen onu yaz

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Sevgili arkadaşlar Excelde 1. sayfanın diyelim A1 satırına yazılan isim ile 2. Sayfanın B1 hücresine köprü kurup sayfa 2den de 1. sayfaya dönebiliyorum. Esas sorum şu 1.sayfanın A1 hücresindeki yazıyı değiştirmek istediğimde otomatikman köprü kurduğum sayfaya geçiyor köprü kurulan sayfaya gitmeden A1 deki yazıyı değiştirme imkanı varmı yada buna benzer başka örnek varsa ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Hücrenin üzerine gelip, çift tıklıyorsunuz; ancak çift tıklamanın ikincisinde maustan elinizi çekmiyorsunuz. Hücre seçilene kadar hücre üzerinde bekliyorsunuz. Bir tık ve ikinci tıkta mausa basılı şekilde bekliyorsunuz.
Ya da sağ tıklayın silin ve yazın.

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
köprü bulunmayan çevresindehi herhangi bir hücreye gelip, yön tuşlarıylada hücre içine giriş yapabilirsiniz.