Köprülü linke tıklayınca Web araç çubuğu açılıyor

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
Merhaba,
Sinir olduğum bu olayı kaldırmanın bir yolu varmıdır acaba?
Bir index dosyası var buradan köprülerle başka dosyaları açıyoruz köprülü linke tıklayınca Web araç çubuğu çıkıyor zınk diye sağa sola alsamda kapatsamda her tıklanışta çıkıyor meret.Yukarıdaki standart düğmelerin yanına koysam gereksiz yer kaplıyor bir çubukluk yer daha işgal edip sayfayı daraltmaktan başka bi işe yaradığı yok bunu yok etmenin yolunu bilen varsa yardımınızı rica ediyorum.Makro olur eklenti olur farketmez sürüm office 2003.
Teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

dosyanızın
ThisWorkbook alanına yazarak dener misiniz.

Private Sub Workbook_Activate()
Application.CommandBars("Web").Visible = False
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
Biraz geç kaldım ,
Bu kod yazılı olan dosyada işe yarıyor fakat köprülü linkten açtığım dosyada işe yaramıyor açılır açılmaz web toolbarı peydahlanıyor hemen ama index dosyasına tıklayıp geri açılan dosyaya tıkladığımda kayboluyor,bu kodu excell eklentisimi derler her excell açıldığında devreye girse hangi dosya açılırsa aktif olsa daha iyi olurdu yoksa tüm köprüden açılan dosyalara tek tek aynı kodu yazmazsam olmayacak.Office 2007 nin bu yönden gözünü seveyim.2007 yede alışmak için bayaa uğraşmak lazım insan aradığını hemen bulamıyor en azından ben bulamıyorum.İşyerine kurmadılarki böyle absurit işlerle uğraşıyoruz.