Kombinasyon

Excel Vers. ve Dili
ms excel 2003
Merhabalar..Ben uzerform u kullanaraktan kombinasyon hesabını ( mesela c(n,x) ) yapabılecegım komutu döngüyü(Mesela For-Next döngüsü) arıyorum onu rica ediorum lutfen..Eger yardımcı olabılırsenız gercekten buyuk bır ıyılık yapmıs olıcaksınız aslında gercekte hıc tanımadıgınız bu ınsana..

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Merhaba,
bu kodlaerı buldum webden. Umarım işinize yarar, iyi geceler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ms excel 2003
Merhaba,
bu kodlaerı buldum webden. Umarım işinize yarar, iyi geceler.

Abicim sen ne yaptın ole yaaaa tam olarak ıstedıgım seydı bu kesınlıkle evet ya brawo..Tebrık ederım ve cok ama cok tesekkurler..Simdi incelıcem umarım dongu lere ulasabılırım onları yazılı olarak sunmalıyım cunku..Ve ınceledım kod lara ulasabıldım harıka..Sımdı ben eklentıler yaparak aynı sekılde hocam binom hesaplatmalıyım asıl derdım o benım..Hanı o texbox lara kombibasyon ıcın degerler gırıorum ya bınom icin n x ve p degerı giricem ve "Kombinasyon hesapla" deıl de binom hesapla olıcak ve tıklayınca bınom degerını verıcek bana umarım yapabılırım..Yardımların ıcın sonsuz tesekkurler..Beceremezsem eger yenıden yazıcam..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ms excel 2003
Hallettım hocam binoma da uyarladım gerıye kaldı negatıf bınom poisson uniform fılan ama halledıcem umarım onlarıda sızın kaynak olusturan yararlı bılgılerınızle..Cok cok cok tesekkur ederım dentex cok tesekkur ederım excel.web.tr insanları..
Eger cıkamazsam ısın ıcerısınden yenıden bır baslıkla userform da poisson u sorayım di mi :)
Mutlu gunler dilerım..

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Siz sağolun, yardımcı olabildiysek ne mutlu.