Komut butonu ile bir excel sayfası nasıl açarım

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ingilizce
Arkadaşlar...
Excel sayfasında çalışırken bir butona basmak sureti ile yeni bir excel sayfasını bulunduğum sayfa üzerine nasıl çağırabilirim. Amacım o anda yaptığım çalışma ile ilgili bir tablo yaratmak, gerektiğinde yine bir butonla kapatmak ve burada yarattığım tabloyu kaydedebilmek, sonradan aynı butona bastığım zaman istediğimde bu excel tablosunu son kaydedilmiş şekli ile aynen görebilmek. Bunu nasıl gerçekleştirebiliriz nasıl bir macro yapmak gerekecek..Yardımlarınızı bekliyor şimdiden çok eşekkür ediyorum

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
bu kodu deneyiniz

Private Sub CommandButton1_Click()
Workbooks.Add
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ingilizce
Bu şekilde olmadı

Amacım aynı sayfadaki altta bulunan ve daha önceden yer alan bir tablo içeren sheeti açmak olacak. Ekteki gibi mesela bir buton ile "Prg Anadolu" sheetini açmak istemem gibi. Bu sheet başka açık olan bir excel dosyası da olabilir... çarem ne olmalı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ingilizce
Açma metodunu nasıl yaparız.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Metod olarak geçiş tamam ancak, açma yöntemi ile yapmak istiyorum ben bunu. Bu durumda ne yapacağız. Açıkçası sayfadan geçiş yapmadan o sayfada iken bir form açıyormuş gibi bu sheet e ulaşmak benim amacım. Bu durum da nasıl yazacaz makrosunu. Bu konuda da çalışabilirmisiniz çözümü var ise..

Kolay gelsin diyor bir kez daha teşekkür ediyorum.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bunun aslında makrosuz basit bir kullanımıda var, sayfa adlarını bulunduğu sekmelerin solundaki ok işaretleri üzerinde sağ-klik yaparsanız, tüm sayfaların isimlerinin bulunduğu bir pencere açılacaktır. Buradan istediğiniz sayfaya gidebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ingilizce
Başka bir Excel dosyasındaki bilgileri çağırmak

Tamamdır ancak, başka bir excel kitabını açmak istersem ve buradaki sayfayı görüntülemek istersem nasıl bir yazılım gerekli bana

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Örnek kodu kendinize göre değiştiriniz.

Sub Makro1()
Workbooks.Open Filename:="E:\OFİS DOSYALARI\Barış.xls"
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
selam bana da yardımcı olurmusun bi excel dosyasında 2 veya 3 tane buton yapıcam butonlara basılma sayısı bir yerde toplanacak örnek 1. buton 15 kez basıl diye nasıl yapa bilir LÜTFEN YARDIM..

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın sinakaran,

Aşağıdaki örneği inceleyiniz.

Ekli dosyalar

S

Skorpiyon

Misafir
amin, cümlemizden :)