Sayın Yurttaş Hocam, öncelikle sitede verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Neredeyse bulabildiğim tüm dosyalarınızı indirdim ve indirmeye de devam ediyorum.. ben açıkcası son bir kaç haftadır siteyi yakından takip etmeye başladım ve sitedeki bir çok başlığı okudum. bu bilgileri elimdeki verilere uygulamaya çalıştım ancak bazılarında sonuç alamadım. ekteki dosyama bakıp nasıl düzenleyebileceğim konusunda tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Amacım aylık verilen raporları tek bir sayfada toparlamak ve o sayfada çıkan euro, dolar,ytl vs gibi dövizleri kendi içlerinde otomatikman toplamak. aslında yapmak istediklerim çok ama şu an için bilgilerim yetmiyor.. ilk 3 sütunun hiçbir önemi yok, yalnız yıllık raporda gerekirse ay bazında da görebilmem gerek. Konsolide etmeye çalıştım ancak bundan hiçbir sonuç alamadım. İstediğim aralıkları örneğin "ocak" diye isimlendirdim ancak pivot table da hepsinin özetini yapamdım.. toplaeuro() komutunu nedendir bilinmez kullanamıyorum vs vs.. aslında sormak istediğim daha çok şey var ancak çok fazla vaktinizi çalmak istemiyorum.. bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.